Covoare Disney pentru camera copiilor

BUCURESTI - 6 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

In ultimul timp ne-au atras atentia covoarele pentru camera copiilor, covoare cu personaje Disney care sunt de ceva timp in trend, covoare din material foarte calitativ, de dimensiuni mari.

covoare copii

Covoarele ne amintesc de copilarie, de covoarele persane ce cu greu se puteau procura. De "pieptanatul" franjurilor care avea loc sambata dupa ce erau curatati cu peria de unghii.
Tin minte ca nu aveam voie sa ma joc pe covor, nici sa-mi intind putinele jucarii pe acesta. Tocmai de aceea cred ca fiecare copil avea cate o bucata dintr-o mocheta veche pe care o lua cu drag afara, si o asezau in gradina blocului sau in fata scarii si astfel incepea joaca. Ne mai placea sa ne jucam de-a "covorul fermecat", mai tarziu afland ca acesta s-a "nascut" in Persia.

Imi placea in putinele dati cand ramaneam singura acasa sa ma joc pe covor, pe imprimeurilr acestuia, pe liniile paralele ce defineau terminatia lui. Sincer, cel din dormitor era mai frumos conturat, avea o culoare ce-mi dezmierda privirea, insa nu prea ma puteam desfasura acolo pentru ca perimetrul camerei era mult mai mic decat sufrageria.

Am avut o placere imensa cand a reaparut la moda parchetul si ai mei au renuntat la covoare. Mi-ar fi placut sa fi fost copil in perioada aceasta si sa ma bucur de toate jucariile, de tot mobilierul, toate accesoriile pentru camera, scoala, gradinita, inclusiv de haine cu imprimeuri specifice personajelor Disney. Acum parintii mobileaza camera copiilor exact cum visau in copilarie s-o aiba ei.

Dintr-o gama larga de covoare copii cu imprimeuri vesele si colorate parintii aleg covorul perfect pentru a stimula o atmosfera inventiva si creativa pentru copilul sau.
Recomandam covoarele de camera pentru copii ce se gasesc in forme rotunde, patrate si dreptunghiulare de diverse dimensiuni pentru ca au o grosime ce asigura un confort ridicat, sunt foarte calitative si rezistente la spalari repetate. Covoarele sunt cu imprimeuri cu personajele Disney mult indragite, Cars, Princess, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Pooh si altele.  Alegerea covorului pentru camera copilului nu va fi dificila pentru ca parintii vor tine cont si de preferintele acestuia,iar daca copilul este micut, parintii vor stii sa aleaga.

Pentru mai multe detalii despre covoare camera copii vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/covoare-disney-pentru-camera-copiilor