Cum alegem sterilizatorul pentru biberoane ?

BUCURESTI - 18 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Sterilizarea biberoanelor, capacelor, tetinelor si a tuturor ustensilelor de care te ajuti in prepararea laptelui este foarte importanta in prevenirea imbolnavirilor micutului.

Cum alegem sterilizatorul pentru biberoane ?

In primele saptamani de viata, nou nascutii nu au o imunitate puternica pentru a rezista unor factorii patogeni (germeni ce pot produce imbolnaviri). Sistemul imunitar al acestora se bazeaza in mare parte pe laptele matern. In prima luna, sistemul digestiv al copilului tau este deosebit de fragil si de sensibil la agresiunile externe, microbii si bacteriile se dezvolta rapid, pe echipamentele murdare. De asemenea, nu da copilului tau un biberon deja inceput, chiar daca il pui in frigider.

Se spune ca sterilizarea este in zadar daca se pune mainile goala pe tetina, fara a fi spalate in prealabil, sau daca biberoanele sunt depozitate intr-o locatie care nu este impecabila. Daca alegeti sa urmati sfatul medicului pediatru, atunci alegeti sa folositi cleste pentru a le scoate din apa si stocati biberoanele intr-un dulap prevazut in acest scop.

Sterilizatoarele electrice pentru biberoane au o capacitate de cel mult 8 sticle si se opresc automat dupa un 4-15 minute, in functie de fiecare model. Sunt foarte usor de folosit, si asigura o sterilizare foarte buna, folosindu-se aburul ca agent de dezinfectare.

Alta solutie simpla si rapida este utilizarea sterilizatorului pentru cuptorul cu microunde. Se foloseste un vas termorezistent in care se pune apa pana la jumatatea biberoanelor, in acesta se pun biberoanele, cu tetine, capace si ce mai ai nevoie sa sterilizezi, desupra se pune un capac (nu trebuie inchis etans pentru ca se poate produce o mica explozie).

Se mai poate utiliza si dezinfectantul pentru biberoane si tetine ce poate fi utilizat pentru obiecte din metal sau plastic ce vin in contact cu bebelusul (biberoane, tetine, suzete, jucarii, vesela, etc). Pentru o sterilizare a biberoanelor cu apa rece, tabletele sterilizatoare de la Jane ofera o sterilizare eficienta, sigura, convenabila si practica. Pastile se dizolva in apa, dupa care se introduc biberoanele, tetinele si accesoriile pentru aproximativ 30 de minute. O cutie contine 40 de comprimate.

Toata metodele sunt la fel de eficiente daca sunt folosite corespunzator. Singura diferenta este data de preferintele personale ale parintilor. Daca situatia financiara nu permite achizitionarea unui sterilizator pentru biberoane, atunci metoda prin fierbere este cea mai economica.

Sterilizatoarele pot fi de dimensiuni diferite. Dimensiunea este importanta in functie de modul de hranire si preferintele parintilor. Un bebelus hranit cu biberonul are nevoie de minim 6 biberoane pe zi. Parintii care prefera sa pregateasca mai multe biberoanele si apoi doar sa le incalzeasca pot alege un sterilizator electric cu o capacitate de 8 biberoane. Din contra, parintii care prefera sa spele si sa sterilizeze imediat biberonul pot alege din categoria sterilizatoare biberoane pentru cuptorul cu microunde, care are o capacitate mai mica, sau un sterilizator electric mic.

Unele sterilizatoare includ un recipient special pentru aranjarea suzetelor, inelelor de dentitie, tetinelor si a altor obiecte. Aceste recipiente sunt foarte utile deoarece permit asezarea fiecarui accesoriu intr-o pozitie in care sa fie sterilizat eficient.

Sterilizatorul electric digital Roveli utilizeaza eficient inalta tehnologie de sterilizare cu abur pentru economisirea energiei. Acest sterilizator poate fi modalitatea rapida, sigura si convenabila pentru sterilizarea biberoanelor si accesoriilor pentru alimentatia bebelusului. Produsul nu utilizeaza agent chimic pentru sterilizare,se foloseste principiul cu abur de inalta temperatura. Trebuie sa se puna 90ml apa distilata in vasul sterilizatorului ,apoi maxim 6 biberoane orice model si accesoriile lor si se lasa la sterilizat timp de 6 min. Veti fi anuntat sonor si pe afisajul aparatului cand se termina procesul de sterilizare. Sterilizatorul utilizeaza plastic non-toxic si va permite utilizari multiple.

Vedeti aceste produse si multe alte aparate de sterilizare pentru biberoane pe magazinul online Lacopii.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/cum-alegem-sterilizatorul-pentru-biberoane