In ciuda vremii de afara, anvelopele de vara trebuiesc montate!

BUCURESTI - 19 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Cauciucurile de vara sunt o necesitate odata ce temperatura exterioara depaseste zile la rand valoarea de 7-8 grade Celsius.

In ciuda vremii de afara, anvelopele de vara trebuiesc montate!

Ce este de facut inainte de a trece la modelele de anvelope auto vara? A nu se omite verificarea acestora, in cazul in care depozitarea lor pe timpul iernii a fost facuta haotic, unele peste celelalte sau cu alte obiecte aruncate peste ele. In acest mod riscam ovalizarea cauciucurilor si utilizarea lor se va dovedi un esec. Cea mai buna metoda prin care putem pastra peste iarna anvelopele este intr-un suport special conceput cu distanta intre rosturi care nu lasa cauciucurile sa se atinga intre ele.

In al doilea rand, schimbul se va face intr-un service autorizat de catre persoane capabile si instruite in acest mod, care sa garanteze la final ca procedura este sigura si completa.

Cei ce opteaza pentru cauciucuri de vara ieftine, sunt sfatuiti sa le achizitioneze de la magazine specializate in comercializarea lor, urmand ca dupa ce sunt cumparate sa le fie inmanate un certificat de garantie si detaliile producatorului.  Modelele de cauciucuri auto ieftine se gasesc online pe site-ul anvelopearagrup.ro, acolo unde va asteapta numeroase oferte puse la dispozitie cu ocazia sarbatorilor de Pasti.

Daca inca nu ati facut schimbul anvelopelor, nu mai asteptati si nu va lasati pacaliti de vremea ce se arata afara. Meteorologii sustin ca in cateva zile temepraturile vor creste iar capriciile vremii se vor domoli lasand loc primaverii calduroase.

 

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.