Jucarii educative pentru bebelusi de la Piccino Piccio

BUCURESTI - 13 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Anul trecut Bebecarucior.ro a lansat colectia de jucarii educative Piccino Piccio. Marca italiana de prestigiu cu o experienta de 75 ani avand o lunga istorie in productia de jucarii educative destinate copiilor de la +3 lunii pana la 3 ani. Invatarea prin joaca este cea mai noua metoda cu rezultate negresite. De la generatie la generatie micutii nostri sunt mai inventivi, mai creativi iar nivelul Iq-ului creste progresiv. In pas cu cerintele, cu timpurile si cu termenii de siguranta obigatoriu de respectat, Piccino Piccio, prin intermediul magazinului nostru de profil www.bebecarucior.ro, va aduce mai aproape de dumneavoastra si de copiii dumneavoastra cele mai cautate jucarii educative de pe piata romaneasca de profil.

Jucaria educativa bebelusul sofer de la Piccino Piccio

Imaginatia si creativitatea se dezvolta exponential incepand cu varsta de 3 luni, asa ca si jucariile trebuie sa tina pasul cu nevoile copilului. Copilul e suficient de atras de noutati, de ce inseamna lumea din jurul lui, acum invata culori, forme, miscari, raspunde la stimuli auditivi vizuali,  incepand  sa atinga, sa pipaie, sa experimenteze.

Anumiti stimuli isi exercita actiunea asupra copilului  incepand cu varsta de cateva luni de la nastere. Copilul incepe sa-si intoarca capul la ascultarea muzicii, sa zambeasca drept  raspuns la sunete si lumini atractive, sa aplaude sau sa ceara spre inspectare diverse obiecte ce-i atrag atentia si-i stimuleaza interesul vizual, auditiv etc.

Din categoria jucariilor educative marca Piccino Piccio fac parte carticelele electronice cu pagini ce activeaza sunete de animale cand sunt atinse, butoane de lumini, cantecele sau note muzicale. Laptopurile de jucarie sunt  de interes pentru invatarea primelor cifre si litere. Responsabilitatea de a creste si ingriji un animalut de casa se dezvolta tot prin intermediul jucariilor educative ce imita comportamentul unui animal de companie real. A invata sa-l plimbe de lesa, sa-l hraneasca, sa interactioneze cu mici jucarii il va responsabiliza ca pe viitor sa fie un iubitor al acestor animale si nu numai. Centrele de activitati multisenzoriale sunt si ele produse indicate si cautate de parinti in primele luni de viata ale copilului.  Pozitia in care copilul este asezat in interiorul saltelutei de activitati si activitatile desfasurate dezvolta functiilor motorii ale bebelusului, intaresc muschii umerilor si ai gatului. Jucariile suspendate, colorate, care declanseaza melodii si lumini la atingere, cheama copilul sa le cuprinda, dezvolta coordonarea mana-ochi.

Carticica cu efecte sonore Piccino Piccio: cu 4 file cu efecte sonore ce imita sunetele animalelor ilustrate. Copilul va invata sa recunoasca animalul si sa-i ataseze sunetul corespunzator prin apasarea butoanelor. Jucariile Piccino Piccio sunt jucarii de invatare prin joaca iar copilul tau va fi fericit sa le experimenteze. Recomandat copiilor de la +6 luni.

Jucarie bebelusul sofer Piccino Piccio: bordul de conducere este jucaria muzicala cu fecte luminoase si sonore de la Piccino Piccio. Jucaria bebelusul sofer are atasat un volan si diverse clape care prin apasare declanseaza sunete si cantecele. Are o serie de melodii preinregistrate cu care copilul deprinde primele sunete in lumea autovehiculelor. Jucaria este conceputa cu doua nivele de invatare: sunete specifice masinilor, claxoane si cantecele. Jucaria are lemente cu miscare mecanica pe care micutul invata sa le manuiasca. Jucarie bebelusul sofer este dotata cu bretele reglabile pentru fixare universala ca sa o puteti atasa de patutul copilului, carucior, scaun auto, premergator sau de tarcul de joaca. Materialele din care este confectionata sunt moi, plusate si plastice. Recomandat copiilor de la +3 luni.

Catelusul cantaret Piccino Piccio: este o jucarie pentru copii cu efecte sonore, muzicale si luminoase. Este dotat cu roti si franghie pentru a fi plimbat de catre copii. Copilul dumneavoastra va invata cum sa aibe grija de animale pentru prima oara si se va distra invatand sunete noi. Catelusului i se misca urechile si capul cand este plimbat de siret in timp ce latra si canta. Pe burtica are diverse intrerupatoare luminoase si muzicale care se activeaza cand copilul le atinge. Recomandat copiilor de la +12 luni.

Broscuta ta din plus Piccino Piccio: este un animalut de companie. Broscuta din plus cu efecte muzicale poate fi cel mai simpatic animal de companie pentru copii dumneavoastra incepand de la +3 luni. Animalutele din plus Piccino Piccio au efecte sonore, se deplaseaza si vibreaza pentru a imita animalele de companie. Copilul va invata jucandu-se cum sa ingrijeasca un animal de companie. Produs din gama jucariilor educative pentru copii Piccino Piccio.

Centru de activitate muzical Piccino Piccio: este o saleluta rotunda cu jucarii, lumini, si sunete pentru bebelusi. Copii vor invata culori si animalute si se vor distra cu lumini, sunete specifice si muzicale. Se compune din salteluta propriu-zisa de forma rotunda si viu colorata, baghetele agatatoare si jucariile plusate. Matereialele folosite sunt textile si plastice. Suprafata de joaca este usor de spalat. Produs din gama jucariilor educative pentru copii. Recomandat copiilor de la +3 luni.

Despre netSEO

Www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii si scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/jucarii-educative-pentru-bebelusi-de-la-piccino-piccio