Masinile de numarat bani- inventii moderne care au usurat munca

BUCURESTI - 13 decembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Masinile de calcul din timpurile vechi erau putine la numar, nu foarte precise si greu de utilizat iar dintre cele mai reusite amintim abacul sau rigla de calcul. Majoritatea calculelor sau numaratorilor se efectuau mintal iar primele masinarii aparute erau aparate mecanice ce faceau calcule analogice.

Masinile de numarat bani- inventii moderne care au usurat munca

Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, situatia s-a schimbat iar inventatorii vremii au creat tot felul de dispozitive care puteau furniza calcule exacte bazate pe formule matematice sau o buna alcatuire de cifre care prin rotirea lor aratau sumele unor adunari.

Masina de numarat banii a luat nastere in anul 1920, in America si odata cu aparitia sa scade numarul erorilor umane, dovedindu-se o adevarata inovatie in tehnologie. De-a lungul anilor a fost reinterpretata aducandu-i-se mai multe functii performante printre care si viteza de numerotare care era necesara odata ce stiinta si descoperirile se petreceau la viteza maxima.

Contemporanele masini numarat bani se gasesc in institutiile bancare, casele de schimb valutar si companiile ce folosesc cantitati mari de bani. In prezent aceste aparturi sunt dotate cu numeroase functii cum ar fi sortarea bancnotelor de diferite valori, identificarea celor false sau deteriorate si capacitatea de numerotare a unui numar de pana la 100.000 de foi pe ora.

Masina numarat bani reprezinta una dintre cele mai importante inventii moderne care foloseste tehnologie bazata pe magnetism sau prin lumina UV. Lumina UV este cea mai intalnita metoda de a securiza bacnotele si este folosita de cele mai multe tari. Trezoreriile imprima pe bacnote simboluri fosforescente care pot fi vizibile doar sub lumina UV.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/masinile-de-numarat-bani-inventii-moderne-care-au-usurat-munca