Oferta zilei pentru pizza savuroasa te asteapta la Delarte.ro

BUCURESTI - 7 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

La pizzeria Delarte ai ocazia sa cunosti adevaratul gust al pizzei autentice care este preferata de tot mai multi oameni in intreaga lume.

Oferta zilei pentru pizza savuroasa te asteapta la Delarte.ro

Pizza a devenit cea mai mai populara mancare din ultimii 20 de ani in Romania si, in acelasi timp, imagina reprezentativa a mancarii fast-food. Este un preparat rapid si consitent care iti potoleste pofta de mancare in scurt timp de la terminarea primei felii. Modul de prezentare si forma traditionala in care este taiata face din acest fel de mancare italian un tribut adus vechilor civilizatii care au contribuit la personalizarea acestui aluat copt.

Datorita faptului ca se poate comanda simplu si rapid si ca mai mereu este binevenita si o a doua pizza, Delarte va propune oferte de pizza 1+1 gratis sau pizza 2+1 gratis de 30cm disponibile in toate variantele din meniu.

Acum poti savura felul tau de mancare preferat in cantitate dubla sau poti face o surpriza prietenilor cu oferta zilei pizza gustoasa de pe delarte.ro.

Te invitam sa consulti meniul nostru online pentru a descoperi variantele de pizza care se potrivesc gustului tau. Alege intre pizza capriciosa, mexicana, primavera sau opteaza pentru pizza del arte ale carei ingredinete sunt atent alese in scopul de a ne caracteriza cel mai bine bucataria italiana.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/oferta-zilei-pentru-pizza-savuroasa-te-asteapta-la-delarte-ro