Patuturi din lemn recomandate de Lacopii.ro

BUCURESTI - 19 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Decorul camerei copilului ar trebui sa fie versatil si sa se adapteze varstei dar de asemenea sa fie distractiv pentru ei, pentru ca ei sa traiasca in acest spatiu. Cel mai important element din camera bebelusului este patutul, acesta va fi nu doar locul unde doarme, ci si unde mai sta si se joaca in primele luni.

Patuturi din lemn recomandate de Lacopii.ro

Avand in vedere ca in primii ani de viata bebelusul tau va petrece cea mai mare parte a timpului in patut, trebuie sa te asiguri ca este confortabil si sigur. Prima oara trebuie sa stabilesti daca vrei un patut din lemn sau unul pliant. Fiecare tip de patut are atat avantaje cat si dezavantaje, dar pentru o decizie buna trebuie sa tii cont de necesitatile si conditiile din camera copilului. In ceea ce priveste patutul de lemn, parintii il prefera pentru stabilitate si durabilitate. Desi nu poate fi transportat in calatorii, somnul copilului nu este deranjat de fosnetul saltelei care se balanseaza la fiecare miscare a nou-nascutului, aspect foarte important atunci cand obositi, parintii ar da orice pentru cateva ore de somn continuu. Primul lucru pe care trebuie sa-l verifici este daca patutul respecta standardele in vigoare pentru un astfel de produs si anume: colturile rotunjite, marginile netede, distanta dintre sipcile patului sa fie mai mica de 5 cm, fara crapaturi sau elemente de feronerie lipsa.

Daca ai ales un patut cu una sau doua laterale mobile, verifica daca se ridica si se coboara usor si fara zgomot. Verifica stabilitatea patutului inainte de a-l cumpara miscandu-l. Daca scartaie sau se balanseaza cauta altul.

Folositi mobilierul modular, in loc sa cumparati un intreg dormitor pentru copil mic, pe care va trebui sa-l vindeti sau sa-l donati cativa ani mai tarziu, luati in considerare utilizarea mobilierului modular. Mobilierul modular va va permite sa pastrati cateva piese cheie, si sa le schimbati cu altele pe masura ce nevoile copilului se schimba. De exemplu o zona de birou poate ramane aceeasi pentru mai multi ani, in timp ce un pat este in continua schimbare, in functie de cum cresc ei. Mobilierul modular va ofera de asemenea posibilitatea de a amesteca si de a potrivi culorile si stilurile pentru a oferi camerei un aspect actualizat.

Un amanunt la care putini parinti acorda importanta o reprezinta vopseaua cu care este vopsit un patut lemn, majoritatea sunt atrasi de patuturile frumos colorate. Dar trebuie tinut cont ca bebelusii mici pun gura pe tot ce prind si unii chiar rontaie din patut, si astfel vopseaua patutului poate ajunge si fie inghitita de cel mic. Asa ca trebuie sa tii cont ca acesta sa fie acoperit cu o vopsea organica, ce nu contine elemente toxice, dar recomandarea noastra o reprezinta acele patuturi din lemn la culoarea lemnului ce nu sunt vopsite.

In general, patuturile pentru copii au forma dreptunghiulara, cu dimensiuni standard de 120 de centimetri lungime pe 60 de centimetri latime. Totusi, vei descoperi in magazinul nostru online, Lacopii.ro, ca unele modele sunt disponibile in forma rotunda sau ovala. Patuturile din lemn au de regula 3 nivele de instalare a saltelei si de multe ori una sau ambele laturi demontabile. In functie de model, acestea pot fi prevazute cu: roti blocabile, capotina, plasa de tantari, platforma pentru schimbat scutece, buzunar depozitare accesorii.

Exista pe piata unele patuturi pentru copii care au roti. Aceasta este o caracteristica foarte utila daca doriti sa va deplasati patutul copilului prin camera. Un patut pe roti poate, de asemenea, facilita schimbarea lenjeriei si rotirea si curatenia imprejurul sau mai facil. Posibilitatea de a deplasa un patut de copii intr-o alta camera este, de asemenea, o flexibilitate utila. Mai ales atunci cand va curatati podeaua camerei pentru copii sau covorul. Daca va ganditi sa cumparatu un patut pentru copii cu rotite, verificati ca rotile sa aiba un mecanism solid de blocare. Este intotdeauna important sa blocati rotile patutului pentru copii atunci cand acesta este imobil pentru a evita pericole potentiale, mai ales cand in casa se mai afla si alti copii. In timp ce se joaca cu copilul, cineva poate impinge accidental patutul.

Patuturi din lemn copii sunt rezistente si garanteaza siguranta copilului tau atunci cand acesta invata sa se catere. Ridica si coboara lateralele patului de cateva ori, pentru a te asigura ca se misca usor, lin si silentios.

Un patut bun, va ajuta bebelusul sa doarma bine, iar daca bebelusul va avea un somn linisitit si tu te vei putea odihni mai bine noaptea.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/patuturi-din-lemn-recomandate-de-lacopii-ro