Patuturile din lemn ideale pentru somnul linistit al copiilor

BUCURESTI - 10 octombrie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Patuturile din lemn sunt ideale pentru somnul linistit al copiilor dvs. Un patut din lemn inseamna ca se foloseste lemn masiv 100% in confectionarea lui si nu pal sau alti inlocuitori.

Patuturile din lemn au un aspect clasic si se poate integra perfect in cadrul camerei copilului sau a parintilor pentru ca este usor de achizitionat in culorile mobilierului existent in casa, nuanta fagului, sau venge care este la cautare acum. Puteti opta pentru un patut din lemn alb ce da un plus de eleganta si rafinament camei celei noi a copilului.

De regula patuturile din lemn sunt pe doua nivele de inaltime si au saltea rezistenta conceputa pefect pentru bebelusi pentru o sustinere si un somn relaxat. Se pot folosi si ca tarcuri sau spatii de joaca, este locul unde copilul se va ridica prima oara in picioruse si va merge sustinandu-se de zabrelutele din lemn.  Aceste patututi pot fi lolosite de la 0 la 3-4 ani cand copilul creste iar patutul  se poate modifica  prin detasaea zabrelutelor laterale devenind un pat clasic pentru copii mai mari. Apoi poate fi o simpla canapeluta in camera prescolarului.

Avantajul pe care il mai are un patut de lemn este acela ca se curata foarte usor, nu pastreaza praful iar vopselurile si lacurile cu care sunt tratate sunt non toxice special create pentru bebelusi . Sunt produse 100% omologate si asigura o durabilitate si stabilitate in timp.
Pentru mai multe informatii si detalii despre patuturi pentru copii, patuturi din lemn va rugam vizitati www.bebecarucior.ro.

Despre netSEO

www.bebecarucior.ro este magazinul online cu produse exclusiv destinate copiilor. Cu o experienta de 4 ani pe piata specifica, doreste mereu sa aduca produse noi, sa diversifice gamele existente pentru a veni in intampinarea doreintelor si nevoilor clientilor sai permanent. Doar pe www.bebecarucior.ro gasiti produse pentru cei mici de la jucarii la carucioare pentru copii la cele mai inalte tehnologii , scaune auto pentru toate varstele, mobilier pentru nou-nascuti si accesorii necesare acestora cu garantii si certificate internationale de siguranta si calitate. Ne mentinem in continuare si ne fidelizam clientii prin promotii si transport gratuit ori de cate ori avem ocazia. Va asteptam sa ne vizitati cu incredere accesand www.bebecarucior.ro, magazinul parintilor responsabili. Spor la cumparaturi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/patuturile-din-lemn-ideale-pentru-somnul-linistit-al-copiilor