Profitaţi de oportunităţile Benefit Plus!

BUCURESTI - 11 octombrie 2012

Comunicat tip General in Internet

Site-urile care vând cupoane de reduceri au deschis apetitul pentru cumpărături online multor consumatori din România

Profitaţi de oportunităţile Benefit Plus!

Este un fapt cunoscut ca utilizarea de cupoane sporeste considerabil dorinta de cumparare, deci din punctul de vedere al marketingului avantajele sunt indiscutabile.

Oferte zilnice cu pana la 90% reducere. Benefit Plus isi dedica tot timpul pentru a va oferi cele mai bune oferte in fiecare zi .

Cuponul de reducere poate fi de mai multe tipuri: poate oferi un discount procentual din valoarea comenzii, respectiv a produselor, poate oferi o reducere fixa din valoarea comenzii sau poate oferi transport gratuit. De regula, cupoanele de reducere sunt oferite clientilor fideli (membrilor inregistrati) sau abonatilor la newsletterul nostru sau celor care ne urmaresc pe retelele de socializare si ne sunt prieteni. Cea mai sigura metoda de a intra in posesia unui cupon de reducere este sa va inregistrati ca membru.

Asa cum stim deja, pentru ca un site de reduceri sa aiba succes, trebuie sa indeplineasca asteptarile venite din cel putin doua directii:
- asteptarile cumparatorilor de cupoane oferta zilei;
- asteptarile comerciantilor sau a partenerilor.

Un pret bun este doar jumatate din traba noastra.Este foarte important sa avem produse si servicii de calitate. Branduri de top si preturi inegalabile: aceasta este garantia Benefit Plus!

Sistemul este gandit astfel incat o singura persoana sa poata administra cu usurinta si intr-un mod cat mai automat oricate orase, oricate firme, oferte, etc., respectiv intreg site-ul de cupoane de reducere.

Exista 2 tipuri de cupoane:
- cupoane cadou
- cupoane reducere.

Benefit Plus este un site de reduceri construit pentru utilizatori. Pentru viitor promitem si alte imbunatatiri, care sa faca sistemul cat mai util pentru tine!

Despre netSEO

Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Site de prezentare, Magazin Online, Servicii Web Design.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/profitai-de-oportunitile-benefit-plus