Prosop de baie pentru bebelusi si mama Clevamama

BUCURESTI - 26 martie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Produsele Clevamama sunt create de mame pentru mame, confectionate din cele mai atent selectionate materiale care sa nu fie nocive pentru copil.

Prosop de baie pentru bebelusi si mama Clevamama

Prosop de baie cu gluga pentru bebelus si mama Clevamama

Acest prosop poate fi utilizat inca din primele zile de nastere fiind extrem de practic atat pentru mamica cat si pentru bebelus.
    Produsul este conceput pentru a fi fixat in jurul gatului mamicii ca un sort, oferind varianta de a avea doua maini libere pentru a ridica copilul in siguranta din baie.
    Prosopul este prevazut cu gluga pentru copil, fiind  dintr-un material de inalta calitate pufos si absorbant 100% bumbac, avand un imprimeu dragut.Are sistem de inchidere cu capsa in jurul gatului mamei si recomandat spre folosinta chiar si in cazul in care bebelusul are pielea foarte sensibila.
    Produsul a obtinut diverse premii pentru originalitate, calitate,confort si siguranta.Dimensiuni produs- 104×98 cm.

Pentru mai multe detalii si informatii despre produsele Clevamama vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/prosop-de-baie-pentru-bebelusi-si-mama-clevamama