Sa invatam cu Fluentis!

BUCURESTI - 24 noiembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Cand copilul rosteste primele cuvinte si devine din ce in ce mai interesat de conversatii, parintii incep sa se gandeasca la mediul social din care va face parte odata ce va pasi la gradinita, apoi la scoala si mai tarziu in cercurile universitare pe care le va alege.

Sa invatam cu Fluentis!

In cadrul scolii Fluentis se desfasoara cursuri limba engleza copii si cursuri limba engleza adulti, concepute pentru a asigura o comunicare la nivel inalt benefica atat pentru scolari cat si pentru cei care doresc sa avanseze profesional.

La cursurile dedicate copiilor, profesorii scolii noastre aduc materiale interactive menite sa starneasca interesul celor mici pe care le prezinta intr-o maniera relaxanta si un cadru prietenos  in ton cu imaginatia micilor scolari.

Pentru adulti am alcatuit cursuri de redactare a Cv-ului, de prezentare orala in cadrul unei reuniunii a companiei angajatoare aplicand metoda inversiunii totale a limbii tinte, garantand modul natural si eficienta prin care se va aprofunda o limba straina.

Daca sunteti interesati de astfel de cursuri limbi straine, nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0799 990 327, prin mail la adresa: office@fluentis.com.ro sau vizitand site-ul Fluentis.com.ro, pentru a va informa asupra ofertelor noastre.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.