Scaun auto copii Cybex Sirona M2 i-Size

BUCURESTI - 14 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Acest scaun auto poate fi utilizat in masina, chiar de la nasterea copilului cu spatele la directia de mers si sunt considerat ca fiind mult mai sigure. Veti putetea utiliza acest scaun Cybex Sirona M2 I-Siz pentru pana la o inaltime de 105 cm, deci aproximativ 4 ani.

Scaune auto copii

Scaune auto copii

Noua generatie de scaune Cybex Sirona M2 i Size.

Pentru un scaun auto care face parte din grupa 0+ (0-9 kg) si 1 (9-18 kg), Sirona ofera cea mai eficienta combinatie din intreaga lume, fiind un scaun cu sistem isofix care poate fi utilizat cu spatele si cu fata la directia de mers.

Sirona M2 I-Size este noul scaun auto reboard de la Cybex.

Acest scaun auto poate fi utilizat in masina, chiar de la nașterea copilului cu spatele la directia de mers si  sunt considerat ca fiind mult mai sigure. Veti putetea utiliza acest scaun Cybex Sirona M2 I-Siz pentru  până la o înălțime de 105 cm, deci aproximativ 4 ani.

Acest scaun auto este in concordanta  noul standard I-size (ECE R-129).

Aveți posibilitatea să fixați Sirona  M2 I-Size în siguranță,atat  in isofix  cat si cu  piciorul  telescopic în mașină.

Pentru confort Sirona M2 I-size oferă o poziție de scaun multi-reglabil și inclinare. În plus, suportul pentru cap este reglabil. Astfel il puteți ajusta ideal pentru dimensiunea  copilului.

Puteți instala acest scaun auto mai târziu in  mașină cu fata la  directia de mers  atunci când copilul este în vârstă de aproximativ 16 luni și cu o înălțime de cel puțin 76cm.

Pentru mai multe deralii despre scaune auto copii sau scaune auto isofix vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.