Scaun auto Noah SF012 cu Isofix 0-25 kg Kiwy

BUCURESTI - 30 iunie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Scaunul auto Noah SF012 cu Isofix Kiwy este conceput pentru transportul copiilor de la nastere pana la o greutate de 25 kg (aproximativ 7 ani) . Instalarea se face cu spatele la directia de mers pentru copiii de pana la 18 kg, si cu fata la directia de mers pentru copiii de la 9 la 25 kg. Va veti convinge de numeroasele sale caracteristici de siguranta si design-ul italian special.

Kiwy Noah SF012

Scaunul auto Noah SF012 cu Isofix 0-25 kg Kiwy (0 luni-7 ani), este construit cu cele mai noi sisteme de siguranta si confort:
- SIP - sistem de protectie pentru impact lateral.
- AIR-Gonomics - sistem de circulatie a aerului pe intreaga suprafata a spatarului pentru confortul celui mic.
- SAS - spuma cu memorie pe sezutul scaunului, pentru un confort maxim.
- Sistem ISOFIX pentru o foarte buna fixare, se utilizeaza doar cand scaunul este montat cu fata la directia de mers.
- Indicatorul de culoare verde arata blocarea corecta a cataramei centurii scaunului.

Caracteristici Scaun auto Noah SF012 cu Isofix 0-25 kg Kiwy:

Grupa de utilizare: 0 + / 1/2
Permite utilizarea cu spatele la directia de mers pana la 18 Kg (rear facing prelungit)
Sistem ISOFIX de prindere in masina, doar pt montarea cu fata la directia de mers.
Centurile scaunului au sistem de prindere in 5 puncte.
Tetiera reglabila in 6 pozitii.
45 ° inclinarea scaunului, un unghi ideal pentru transportul copiilor nou-nascuti (pentru grupa de varsta 0-18 kg)
Spatarul scaunului are 4 pozitii de inclinare, o poztie pentru grupa 0-18 kg, si 3 pozitii pentru utilizarea cu fata la directia de mers.
Scaunul este prevazut cu reductor pentru cap si sezut din material moale si placut la atingere.
Centurile sunt reglabile in 6 pozitii, se regleaza automat cu reglarea tetierei.
Design modern si sportiv.
Instalare usoara.
In timpul calatoriilor mai lungi, micutul dvs. se va simti confortabil in scaun. Scaunul are o circulatie optima a aerului, iar spuma cu memorie moale asigura confortul copilului.
Scaunul auto Noah SF012 are partile laterale foarte rezistente care ofera protectie maxima in cazul coliziunilor laterale.
Tapiteria este confectionata dintr-un material moale si placut la atingere ce lasa pielea bebelusului sa respire fiind totodata si antialergic.
Tapiterie detasabila si usor de spalat, materialele sunt certificate Oeko-Tex.
Beneficiaza de certificat de siguranta ECE R44-04.

Utilizare Scaun auto Noah SF012 cu Isofix 0-25 kg Kiwy:
Grupa 0 (0 - 13 kg, de la 0 luni pana la aproximativ 1 an): instalati scaunul auto in autovehicul cu ajutorul centurii masinii, doar cu spatele la directia de mers, apoi prindeti copilul cu centura de siguranta a scaunului auto.

Grupa 1 (9 - 18 kg, de la 9 luni pana la aproximativ 4 ani): la aceasta grupa scaunul auto Noah SF012 se poate instala in doua moduri: cu spatele la directia de mers (prinderea scaunului se va face cu centura masinii), sau cu fata la directia de mers, utilizand centura masinii impreuna cu sistemul Isofix.

Grupa 2 (18 - 25 kg, de la aproximativ 4 ani pana la aproximativ 7 ani): instalati scaunul auto doar cu fata la directia de mers,utilizand centura masinii si sistemul isofix.

Fabricat in Italia
    Greutate: 11 kg.
    Garantie: 24 luni.

Pentru mai multe detalii despre scaune auto copii sau scaune auto scaune auto rear facing vizitati magazinul www.bebecarucior.ro

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/scaun-auto-noah-sf012-cu-isofix-0-25-kg-kiwy