Scrieti, stergeti si rescrieti de cate ori doriti. Cu un singur articol de papetarie!

BUCURESTI - 14 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Internet

Cu roller-ul Frixion Clicker, puteti scrie, sterge si rescrie de cate ori vreti, fara a folosi si un alt instrument corector.

Roller 0.7 mm, PILOT Frixion Clicker

Unele dintre cele mai utilizate rechizite scolare sunt stiloul si roller-ul. Office Direct va ofera un produs de care copilul dumneavoastra se va indragosti: roller-ul Pilot Frixion Clicker .

Caracteristicile produsului

Magazinul de birotica si papetarie online Office Direct va ofera doua modele de rollere, unul cu scriere fina, altul medie. Roller-ul este prevazut cu clip, varful este retractabil, iar produsul este disponibil in mai multe culori: albastru, negru, rosu, verde. Un element de design aparte: cand se apasa pe clip, “X“-ul din logo-ul FriXion Clicker isi schimba culoarea in galben. Functioneaza cu rezerve, care sunt disponibile, de asemenea, in magazin. Important: nu este recomandata scrierea cu acest roller pe documente oficiale!

Cerneala FriXion

Acest roller este un produs unic. Cum functioneaza? Cerneala FriXion este termosensibila: devine transparenta la temperaturi mai mari de 600C si reapare la temperaturi mai mici de -100C! Dupa ce ati scris cu rollerul FriXion, prin frecarea cu celalalt capat al rollerului, se degaja o temperatura suficient de ridicata, astfel incat cerneala va deveni transparenta. Copiii (sau chiar dumneavoastra) pot scrie exact pe locul in care au scris anterior, fara urma de pata pe caiete.

La Office Direct puteti comanda o multitudine de rechizite scolare pentru copii, dar si articole si echipamente pentru la birou sau acasa. Comenzile se pot transmite atat online cat si telefonic, iar livrarea se face in Bucuresti si in tara, in 24-48 ore. Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre produse sau despre modalitatile de plata sau livrare, inafara celor disponibile pe pagina web, consilierii de vanzari va stau la dispozitie pentru a va raspunde, de luni pana vineri, intre orele 9.00 si 17.30.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/scrieti-stergeti-si-rescrieti-de-cate-ori-doriti-cu-un-singur-articol-de-papetarie