Structura metalica din europrofile HEB

BUCURESTI - 26 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Europrofilele se utilizeaza in domeniul constructiilor contribuind la realizarea structurilor metalice ce stau la baza halilor industriale.

Structura metalica din europrofile HEB

Un europrofil HEB mai este cunoscut si ca europrofil IPB  iar forma speciala a acestuia il face sa aiba o rezistenta sporita la greutate si eforturi mecanice. Se realizeaza prin laminarea la cald, cu sectiunea H, si au o greutate mai mica pe metru liniar in comparatie cu profilele HEM.

Pentru ca un europrofil metalic HEB sa fie utilizat la standardele pe care le indeplineste este nevoie de fabricarea acestuia in urmatoarea ordine a operatiunilor: studiu, rezistenta, proiect, turnare si verificarea finala de catre o persoana autorizata care sa confirme proprietatile acestui produs metalurgic.

Europrofilele fac parte din categoria materialelor de constructii realizate din otel laminat la rece sau la cald. Deosebirea dintre aceste doua procedee se observa la detalii, suprafata si taieturi. Acestea sunt folosite in functie de cerintele proiectului.

Gama noastra de produse cuprinde o varietate de forme structurale din otel si toate elementele necesare pentru a oferi “solutii la cheie” pentru cladiri pe structura metalica.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/structura-metalica-din-europrofile-heb