Trimitere newsletter- o buna strategie de marketing online

BUCURESTI - 22 iunie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

NetSeoMarketing pune la dispozitie servicii de trimitere newsletter la preturi avantajoase si mult mai atractive din punct de vedere structural.

Trimitere newsletter- o buna strategie de marketing online

Noi va ajutam sa va cresteti afacerea online prin serviciul trimitere newsletter ieftin prin care va informati abonatii privitor la ofertele disponibile pe site.

Beneficiati de cel mai mic pret trimitere newsletter si va stam la dispozitie pentru a va sfatui in legatura cu campania email marketing al carui scop vrem sa-l indeplinim cat mai bine. Considerata cea mai accesibila forma de publicitate la momentul actual,marketingul online aduce efecte imediate, atat in vanzari, pe termen scurt, cat si in dezvoltarea branding-ului, pe termen lung. Aceasta metoda creaza o linie directa de comunicare cu clientii care conduce catre conversie si vanzare.

Daca aveti aprox. 150.000 de trimiteri intr-o luna, contactati-ne si puteti obtine o oferta trimitere newsletter  personalizata in functie de nevoile dumneavostra. Numarul vanzarilor va creste fara implicarea unor costuri majore, ci doar datorita promovarii produselor si mesajelor personalizate.

Succesul campaniilor de email marketing au inregistrat date care atesta ca aduc rezultate mai bune la imbunatatirea strategiei de vanzare.

Despre netSEO

netSEO.ro ofera servicii complete de Optimizare site, Servicii PPC (Google Adwords), Design si Implementare site de prezentare, Magazin Online.Oferim servicii SEO de calitate, profesioniste pentru toti clientii nostri.Nu ne oprim pana nu ne atingem obiectivele stabilite la inceputul colaborarii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/netseo1/trimitere-newsletter-o-buna-strategie-de-marketing-online