2MakeMoney - Lansarea primului produs de instruire adaptat pietei din Romania - pentru recuperarea banilor

BUCURESTI - 8 mai 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Va invitam la prezentarea si lansarea 2MakeMoney Tehnici si abilitati de recuperare a banilor din piata
21 mai orele 15.00 la Phoenicia Grand Hotel
Va rugam sa confirmati participarea la mail: marketing@newelite.ro- Eduard Popescu

2 MakeMoney este un program modular de training de 2 zile insotit de DVD-uri multimedia care este structurat in doua parti :

CASH COLLECTION – adresat companiilor GSM, Bancilor si IFN-ur ilor .

Companiile din aceste domenii de activitate recupereaza bani folosind scenarii specifice. Cursul se adreseaza integral recuperarii de sume prin telefon, fiind recomandat persoanelor cu experienta media si avansata de collection. Grefate pe procedurile de colection ale firmelor tehnicile 2MakeMoney aduc un plus de instrumente de negociere si influentare, in limitele legalitatii , orientate inteligent catre atingerea obiectivelor.

DEBT COLLECTION – adresat companiilor din FMCG,Pharma si Servicii.

Companile din aceste domenii recupereaza bani de la persoane juridice, insa contactul se face cu managerul responsabil de plati sau al POS-ului respectiv.

” Ne-incasatele” fac parte din viata oricarui agent de vanzari cu experienta, iar 2MakeMoney faciliteaza negocierile adaugand si alte instrumente in plus la strategia bine cunoscuta “ nu iti mai dau marfa pina nu ne platesti”.

Ce aduce valoros 2MakeMoney ?
- Reducerea soldurilor din piata cu impact semnificativ in afacere,
- Noi tehnici si abilitati de a relationa inteligent si pozitiv cu clientii indeplinind obiectivele de collection,
· Abilitati de ascultare activa, adresare de intrebari,rezolvare de probleme, negociere eficienta,
- Abilitati si tehncii de relationare cu clientii dificili.
- Role-play-uri, simulari, exercitii practice cu cazuri concrete de clienti persoane fizice si juridice.

Voucher pentru participantii la lansare

15% reducere din pretul de participare la oricare seminar din luna iunie pentru Cash Collction& Debt collection.

Agenda eveniment

15.0- Welcoming cofee

15.15 – 15.45

Bun venit din partea organizatorilor

Prezentarea Cash collection.

Secventa DVD multimedia din curs,

Prezentarea Debt Collection.

Secventa DVD multimedia din curs.

15.45-17.15

Aplicatie practica din curs - Demo

17.15-17.30 - Second cofee break

17.30-18.00 Newtorking

Pentru informatii suplimentare si confirmari

Accesati www.newelite.ro/2MakeMoney.html

Despre New Elite Consulting

Avand o experienta de 7 ani pe piata de instruire si consultanta din Romania, New Elite Consulting doreste sa aduca plus valoare clientilor sai printr-un program adaptat integral specificului romanesc.
Dupa un sondaj realizat la peste 500 clienti cu probleme in rambursarea creditelor sau a sumelor restante am aflat ca practicile de collection din Romania sunt percepute ca fiind agresive, nu ofensive, rudimentare, nu inteligente.
iIata de ce- 2MakeMoney este un isntrument de negociere si influentare destinata celior cu experienta in domeniu.
Eduard Popescu
Marketing Coordonator
New Elite Consulting
Bld Ghe Sincai 13 ,Sector 4