10,000 de abonaţi folosesc Comunicatedepresa.ro

BUCURESTI - 7 august 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Avem un motiv de sărbătoare pe care dorim să îl împărtăşim cu utilizatorii şi clienţii: începând de astăzi comunitatea celor care folosesc zilnic serviciile noastre de publicare, găzduire, distribuţie şi monitorizare de comunicate de presă a trecut pragul de 10,000.

10,000 de abonaţi folosesc Comunicatedepresa.ro

Chiar dacă este perioada vacanţelor creşterea constantă a numărului celor care utilizează zilnic Comunicatedepresa.ro s-a menţinut şi în luna august.

„Pe lângă numărul semnificativ al celor care aleg să utilizeze zilnic serviciile noastre vreau să remarc şi profilul utilizatorilor” declară Alin Zăinescu, General Manager, New Media Agency. „Sunt foarte mulţi jurnalişti din toată ţara şi care acoperă toate tipurile de media. Serviciile noastre sunt utilizate cu succes de foarte mulţi profesionişti din zona marketing/comunicare atât din organizaţii mari, multinaţionale dar şi din companii autohtone mici care au înţeles puterea Internetului ca mediu de comunicare. Ne bucură fără îndoială şi numărul mare de abonaţi (un număr echivalent cu tirajul unui ziar de afaceri) dar mai ales ne bucură reacţia pozitivă primită de la utilizatori şi mai ales de la cei mai puţin încrezători în utilizarea Internetului”.

În cei doi ani de activitate, Comunicatedepresa.ro a atras un număr de peste 10,000 de utilizatori, pe categorii: 2,053 de companii, instituţii publice sau organizaţii nonguvernamentale, 824 de jurnalişti din media centrală şi locală, 295 de agenţii de publicitate şi relaţii publice, peste 7,137 de utilizatori provenind din cele mai diverse medii.

În această perioadă am publicat, distribuit şi monitorizat 8,375 comunicate de presă prin intermediul a 18,719,827 alerte trimise prin e-mail.

Comunicatedepresa.ro este un proiect al companiei de relaţii publice New Media Agency, dezvoltat în parteneriat cu compania Senior Software şi este rezultatul întâlnirii dintre necesităţile şi cerinţele actuale ale activităţilor de comunicare şi răspunsurile tehnologiei moderne bazate pe mediile interactive. În perioada imediat următoare, Comunicatedepresă.ro va lansa noi servicii, din dorinţa de a pune la dispoziţia comunităţii specialiştilor în comunicare, relaţii publice, marketing şi a jurnaliştilor modalităţi inteligente şi eficiente de a comunica în mediile virtuale.

Despre New Media Agency

New media Agency este o companie de relaţii publice ce pune la dispoziţia mediului de afaceri şi instituţional din România modalităţi de comunicare inovatoare, bazate pe principii clasice şi tehnologii moderne. Printre proiectele implementate se numără şi lansarea primului serviciu de relaţi publice online din România dedicat în exclusivitate publicării, găzduirii, distribuţiei şi minitorizprii de comunicate de presă - www.comunicatedepresa.ro.

Despre new media Agency

Despre Senior Software

Senior Software este o companie specializată pe servicii de dezvoltare software de tip ERP (Gestiune, Contabilitate, Salarizare, CRM) şi construire de identitate web (strategie de prezenţă pe Internet, web design şi promovare neconvenţională). În portofoliul de competenţe Senior Software se regăsesc atât noile tehnologii Microsoft (SharePoint, platforma .NET., SQL Server) cât şi dezvoltare de software în mediu open-source (PHP/MySQL în mediu Linux). Printre cei ce au ales să folosească serviciile Senior Software se numără: Solvay Pharmaceuticals, Eurosoft Spa (Italia), Danone PDPA, Brau Union Romania, Centreville Bucharest, Stryker Corp., Romsoft, Sipro Romania.
Mai multe informaţii:

Georgeta Teodorescu

Fax: 021 314 79 59
georgeta@newmediapr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/10000-de-abonati-folosesc-comunicatedepresa-ro1