17000 de minute pe Internet cu noul Passat

BUCURESTI - 20 aprilie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Porsche Romania impreuna cu 2Fresh Design anunta lansarea site-ului www.passat.ro.

-Peste 3000 de vizitatori unici in primele 6 zile
-o medie de 6 minute de accesare a site-ului pe vizitator
-peste 500 de inscrieri la drive-test
-site web de imagine, realizat integral prin tehnologia Flash
-timp de realizare record – 10 zile
-masina prezentata in imagini a fost realizata integral pe calculator

17000 de minute pe Internet cu noul Passat

Volkswagen Passat este un model eveniment. Aprecierea de care se bucura acest model pe piata romaneasca este ilustrata si de succesul inregistratat de site-ul www.passat.ro. Lansat oficial odata cu noul model, site-ul a inregistrat peste 17 000 de minute de accesare si 3000 de vizitatori unici in numai 5 zile.

Numarul de inscrieri la drive test depaseste 500, iar doritorii sa cunoasca noul Passat sunt din intreaga tara. Porsche Romania isi propune sa onoreze toate solicitarile prin intermedilul retelei de dealeri.

Sloganul noului model este “Vei cere mai mult de la orice.” Acesta a fost si punctul de plecare: 2Fresh Design a realizat un site complet nou, “la cheie”, cu o prezentare multimedia de exceptie in numai doua saptamani.
Pentru ca accentul a fost pus pe imagine, site-ul este realizat integral in tehnologia flash. Astfel, utlizatorul are posibilitatea sa descopere noul Passat indeaproape: utilizatorul poate roti masina in orice unghi, poate descoperi 13 caracteristici deosebite ale noului Passat si poate viziona clipurile publicitare.

O caracteristica deosebita este realizarea unui model 3D pe computer pentru prezentarea automobilului. Mai mult de 20 de ore de randare si peste 7 versiuni (!) au fost realizate pana la forma finala – si totul a fost gata in mai putin de o saptamana!

Porsche Romania multumeste persoanelor implicate in proiect si va asteapta sa vizitati site-ul www.passat.ro

Despre new media Agency

Despre 2Fresh

2Fresh este o agenţie de design pentru medii interactive. Portofoliul de clienţi cuprinde nume ca Romsym Data, Grupul Transilvae, Trammel Mackenzie, WeBlog, LePont, CoPrint.

Marius Dascalu
Creative Director
2Fresh Design
Connex: (40 723) 00.66.57
Zapp: (40 788) 38.55.61
Orange: (40 741) 26.74.87
office@2fresh.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/17000-de-minute-pe-internet-cu-noul-passat1