Adobe anunta proliferarea produselor echipate cu tehnologie Flash in industria electronicii de consum

BUCURESTI - 10 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Macromedia Flash este acum inclus în peste 45 de milioane de telefoane mobile şi dispozitive electronice de larg consum

Adobe Systems Incorporated a anunţat că principalii producători de dispozitive electronice de consum, printre care se numără Kodak, Sony, iriver şi MagicBox, Inc., adoptă rapid tehnologia Macromedia® Flash® pentru a oferi interfeţe personalizabile cu utilizatorul, un conţinut îmbunătăţit şi o experienţă de navigare superioară calitativ pentru utilizatorii finali. La scară mondială au fost livrate peste 45 de milioane de telefoane mobile şi dispozitive electronice de consum, printre care se numără televizoare, media playere, panouri digitale, camere de filmat, jucării educaţionale, sisteme de navigaţie pentru autovehicule şi multe altele echipate cu tehnologie Flash.

De asemenea, Adobe a anunţat astăzi apariţia programului Macromedia Flash Lite™ 2 şi a tehnologiilor de bază Macromedia Flash Player SDK 7, care permit producătorilor de echipamente originale (OEM), precum şi producătorilor şi utilizatorilor de dispozitive de electronică de consum să furnizeze interfeţe bogate cu utilizatorul şi să asigure experienţe consecvente ale consumatorilor pe multiple dispozitive, sisteme de operare, procesoare şi dimensiuni de ecran.

'Suntem încântaţi să vedem cum companii precum Kodak, Sony, iriver şi MagicBox adoptă Flash pentru a permite experienţe bogate în utilizarea produsului,' a afirmat Al Ramadan, senior vice president al departamentului pentru soluţii mobile şi de dispozitive la Adobe. 'În ultimii doi ani, dispozitivele cu tehnologie Flash au fost recunoscute prin decernarea de premii la CES. Aceste aplicaţii şi interfeţe de ultimă oră continuă să demonstreze modul în care Flash schimbă faţa industriei electronicii de consum şi antrenează oamenii printr-un conţinut şi informaţii digitale atractive.'

În prezent, ecosistemul Flash include instrumentul de creaţie Flash, motorul de randare şi o comunitate stabilă de peste două milioane de proiectanţi şi dezvoltatori. Prin construirea de experienţe mobile şi de dispozitiv cu Flash, OEM pot realiza costuri de dezvoltare reduse, o redare mai consecventă între diferitele dispozitive şi dezvoltarea de conţinut şi interfeţe de trei până la de cinci ori mai rapid decât soluţiile concurenţei.

Soluţiile creative de la Adobe reprezintă repere de bază pentru designerii şi dezvoltatorii din întreaga lume. Introdusă recent sub numele Adobe® Design Bundle, combinaţia dintre Adobe Creative Suite 2 şi Macromedia Flash Professional 8 permite designerilor şi dezvoltatorilor să creeze un conţinut interactiv bogat şi aplicaţii pe sisteme de birou şi dispozitive. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.adobe.com/bundles . Pentru informaţii referitoare la licenţierea noului Flash Lite 2 şi a lui Flash Player SDK 7, vă rugăm să vizitaţi www.macromedia.com/mobile .

Despre Adobe Systems Incorporated
Adobe revoluţionează modul în care lumea se angrenează în idei şi informaţii - oricând, oriunde şi prin orice mediu. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.adobe.com.

Despre Grupul Romsym
Romsym Data este distribuitor al produselor Adobe în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultima oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înalta calificare, certificaţi internaţional.

Despre new media Agency

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Romaneasca, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:

Alin Zăinescu
newmedia PR
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin@newmediapr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/adobe-anunta-proliferarea-produselor-echipate-cu-tehnologie-flash-in-industria-electronicii-de-consum1