Armata Statelor Unite a selectat SPSS pentru a preveni amenintarile cibernetice asupra infrastructurilor critice

BUCURESTI - 24 octombrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Romsym Data, unic distribuitor şi centru autorizat de instruire SPSS în Romania anunţă faptul că U.S. Army’s Critical Infrastructure Assurance Program for Cyber Threats (CIAP-CT) a selectat aplicaţia SPSS pentru a identifica şi corela modelele de atac cibernetic asupra infrastructurilor critice.

CIAP-CT, parte a HISTO (Homeland Infrastructure Security Threats Office), este predispusă la ameninţări cibernetice în ceea ce priveşte infrastructurile civile care sprijină misiunea militară a Statelor Unite de a muta trupe şi a aproviziona lumea întreagă.

“Aplicaţia de analiză predictivă de la SPSS a fost aleasă pentru că era cel mai robust pachet pentru a corela modelele de atacuri cibernetice”, a declarat Directorul HISTO, Maior Jeffrey T. Newhard. “SPSS ne va furniza a imagine strategică a încercărilor cibernetice de atac asupra Statelor Unite ale Americii”.

SPSS a fost recent selectată şi de către U.S. Army Combat Readiness Center (CRC) pentru a identifica trendurile legate de informaţii cu grad de risc, îmbunătăţind abilitatea Centrului de a previziona, controla şi preveni ameninţările asupra trupelor Statelor Unite.

Despre new media Agency

Despre SPSS Inc.

SPSS Inc. este cel mai mare producător de tehnologie şi servicii de analiză predictivă. Tehnologia SPSS facilitează o mai uşoară legătură între date şi acţiunea eficientă prin elaborarea unor concluzii, rapoarte de încredere în legătură cu condiţiile curente şi evenimentele viitoare. Peste 250.000 de clienţi din domeniile comerţului, academic şi din sectorul public folosesc tehnologia SPSS în scopul creşterii veniturilor, reducerii costurilor, îmbunătăţirii performanţei şi al detectării şi prevenirii fraudelor. Fondată în 1968, SPSS are sediul în Chicago, Illinois.

Despre Grupul Romsym

Grupul Romsym este unic distribuitor autorizat al produselor SPSS în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/armata-statelor-unite-a-selectat-spss-pentru-a-preveni-amenintarile-cibernetice-asupra-infrastructurilor-critice1