Jobbing.ro revolutioneaza piata de resurse umane din Romania

BUCURESTI - 1 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Sistemul Jobbing.ro lansat astăzi online foloseşte Internetul la adevărata sa valoare pentru a facilita contactul dintre companiile de recrutare, angajatori şi cei în căutarea unui loc de muncă.

Jobbing.ro revolutioneaza piata de resurse umane din Romania

Compania de recrutare Smart Management Agency anunţă lansarea sistemului Jobbing.ro care aduce concepte noi şi revoluţionare pentru piaţa românească de resurse umane. Sistemul a fost conceput astfel încât să respecte standardele acceptate în domeniul HR şi în urma unei cercetări efectuate împreună cu specialişti în resurse umane.

Sistemul Jobbing.ro permite distribuţia inteligentă a informaţiilor pe mai multe site-uri partenere astfel încât să crescă vizibilitatea şi să asigure o distribuţie controlată. „Am reuşit să construim un sistem care răspunde perfect nevoilor tuturor celor implicaţi în activitatea de resurse umane” a declarat Florin Secanu, product manager Jobbing.ro. „Fie că este vorba de angajatori, de agenţii specializate de recrutare sau doar de cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, am încercat să le oferim facilităţi şi soluţii care să vină în sprijinul lor” a mai spus reprezentantul Jobbing.ro.

Principalele beneficii pentru angajatori şi firmele de resurse umane sunt:
•Oferirea gratuită a unui modul de joburi şi asistenţă în implementarea lui pe site-ul firmei. Modulul va prezenta pe site-ul firmei ofertele de locuri de muncă înscrise în sistemul Jobbing.ro;
•Pagină dedicată în care sunt prezentate descrierea firmei şi toate anunţurile postate;
•Posibilitatea de a primi aplicări generale din partea candidaţilor;
•Existenţa unui modul de management al CV-urilor intuitiv, care îndeplineşte criteriile de recrutare ale departamentului de HR.
Principalele beneficii pentru cei care caută un loc de muncă sunt:
•Postarea de până la 3 CV-uri;
•Pagina web personală pentru fiecare CV în parte;
•Posibilitatea de a configura CV-ul în formate larg acceptate de firmele de recrutare din Romania;
•Posibilitatea alegerii a unui CV din cont care să fie trimis către firmă;
•Editarea mai multor scrisori de intenţie şi ataşarea lor oricărui CV;
•Posibilitatea de a tipări CV-ul.

În plus, companiile de recrutare şi angajatorii mai au o serie de facilităţi:
•Publicarea anunţurilor atât pe site-ul Jobbing.ro cât şi pe site-urile partenere; anunţul publicat apare automat pe mai multe site-uri în funcţie de relevanţă sau de aria de interes;
•Jobbing.ro oferă posibilitatea vizionării CV-urilor într-un format propriu agreat de firmele de recrutare, având opţiuni de tipărire, vizualizare web, sau printare;
•Statistici şi management al anunţurilor şi al CV-urilor primite;
•Odată înscrisă, firma poate să publice în orice moment un anunţ pentru un job şi acesta va apărea instantaneu în sistemul Jobbing.ro;
•Posibilitatea postării unui număr nelimitat de anunţuri;
•Anunţul, odată activat, va fi vizibil în reţeaua Jobbing.ro timp de 30 de zile;
•CV-urile primite pot fi stocate în contul angajatorului pe termen nelimitat.

Despre new media Agency

Despre Smart Management Agency

Smart Management Agency este o companie specializată în recrutarea şi plasarea de personal pe termen scurt. Smart Management Agency este partenerul de afaceri al companiilor care doresc să fie performante pe piaţă în domeniile: reorganizare şi dezvoltare organizaţională, recrutare, închiriere forţă de muncă, training/instruire, consultanţă şi audit şi protecţia muncii.

Mai multe informaţii despre sistemul Jobbing.ro la www.Jobbing.ro

Contact presă

Alin Zăinescu
new media Agency