MICRO FOCUS OFERĂ STRATEGIE DE LEGACY MIGRATION PENTRU PLATFORMELE IBM. Strategia ‘Lift and Shift’ de transfer a Micro Focus sprijină acum linia eServer IBM reducând costurile şi sporind agilitatea

BUCURESTI - 19 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

Micro Focus International Ltd. (Micro Focus®), lider în software de furnizare şi dezvoltare de aplicaţii legacy pentru platfome contemporane a anunţat recent la SHARE Technology Exchange că abordarea sa ‘Lift and Shift’ pentru aplicaţiile migrating legacy de la mainframe-uri mai vechi la platformele contemporane este disponibilă acum pentru liniile IBM eServer zSeries, xSeries şi pSeries. Micro Focus Enterprise Server le permite clienţilor să ia aplicaţii legacy şi să le mute pe cele mai recente platforme eServer care rulează Linux sau AIX — toate acestea fără riscuri şi costuri asociate cu rescrierea aplicaţiilor critice ale întregii misiuni.

Micro Focus Enterprise Server sprijină abordarea ‘Lift and Shift’, prin activarea transferului şi furnizarea aplicaţiilor mainframe ale CICS/COBOL lui Linux pe platforma zSeries, de exemplu. Cu opţiunea de tranzacţie a mainframe-ului din cadrul Enterprise Server, Micro Focus şi partenerii săi oferă cel mai rapid şi lipsit de riscuri mod de a re-găzdui aplicaţile mainframe-ului pe cele mai recente platforme eServer ale IBM care rulează Linux şi AIX. O dată ce aplicaţia a fost regăzduită, poate fi extinsă mult mai uşor şi eficient prin intermediul utilizării serviciilor XML şi Web, deschizând calea către o Service Oriented Architecture.

“Micro Focus Enterprise Server s-a dovedit a fi o platformă de înaltă performanţă, scalabilă şi de încredere pentru furnizarea aplicaţiilor COBOL, ceea ce este mai eficient din punct de vedere al costurilor şi implică riscuri considerabil mai mici pentru operaţiunile critice ale afacerii, faţă de o abordare reînlocuire/rescriere” a spus Steve DiPaola, vice president of administrative systems and production support la Valero Energy Corporation. “Micro Focus ne-a oferit posibilitatrea de a reutiliza aplicaţiile şi infrastructura existente, asigurând în acelaşi timp că platforma noastră tehnologică robustă poate veni în întâmpinarea noilor cerinţe de afaceri."

Lucrând cu parteneri lideri ai indurstriei, tehnologia şi expertiza Micro Focus aduc deja profit prin aplicaţiile de transfer legacy oferite organizaţiilor pe platforme IBM contemporane, oferindu-le acestora posibilitatea de a reduce dependenţa de platforme mainframe mai vechi şi de terţ software.

“Micro Focus Enterprise Server face aplicaţiile de transfer legacy CICS către platformele Linux mai uşoare şi mai predictibile,” a declarat Ernst F. Schierholz, managing director of travert Migration Systems and Services, din Frankfurt (Oder) Germany. “Utilizăm produsul pentru magazine mainframe mici la fel ca şi pentru unele mari şi observăm valoarea şi uşurinţa de folosire. Deschide uşa serviciilor Web pentru aplicaţia mainframe şi face mult mai mult decât alte produse care sunt doar imitaţii ale CICS. Enterprise Server exploatează platforma Linux pentru a oferi performanţa cerută pentru aplicaţiile transferate."

“Micro Focus este dedicată ajutării organizaţiilor să obţină valoarea investiţiilor lor în legacy prin intermediul transferurilor platformei ‘Lift and Shift’, care sprijină noile iniţiative tehnologice,” a spus Tony Hill, chief executive officer la Micro Focus. “Prin mutarea capacităţii de muncă a aplicaţiei pe platforme IBM contemporane, organizaţiile pot exploata noi tehnologii hardware şi software în paralel cu modernizarea şi extinderea performanţei şi valorii sistemelor centrale.”

Despre new media Agency

DESPRE MICRO FOCUS

Micro Focus este lider în software de furnizare şi dezvoltare de aplicaţii legacy pentru platfome contemporane. Micro Focus le permite organizaţiilor să obţină valoarea legacy-urilor lor prin refolosirea activelor critice ale afacerilor lor cu .NET, Java, XML şi servicii Web, de unde rezultă costuri reduse, agilitate crescută şi riscuri minime. Fondată în 1976, Micro Focus este o companie globală cu birouri principale în Marea Britanie, Statele Unite şi Japonia.

DESPRE ROMSYM DATA

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Micro Focus în România.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:

Romsym Data
Str. Popa Nan, nr. 108A
Sector 3, Bucureşti

Tel.: 021 323 14 31
Fax: 021 322 16 50
office@romsym.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/micro-focus-ofera-strategie-de-legacy-migration-pentru-platformele-ibm-strategia-lift-and-shift-de-transfer-a-micro-focus-sprijina-acum-linia-eserver-ibm-reducand-costurile-si-sporind-agilitatea1