Promotie Symantec – in perioada 14-31 DECEMBRIE 2004 - reducere 40% pentru trecerea la Solutii Antivirus Symantec oferite prin Romsym Data

BUCURESTI - 14 decembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

2900-box.gif

Între 14- 31 Decembrie 2004, Romsym Data lansează o ofertă extrem de avantajoasă prin intermediul promoţiei Symantec ce se va desfăşura în această perioadă, oferind o reducere de 40% pentru trecerea la soluţiile antivirus oferite de Symantec. Promoţia este destinată companiilor mici si mijlocii, care au între minimum 10 şi maximum 99 calculatoare şi care deţin produse antivirus similare, ce pot proveni de la alte firme.

Promotie Symantec – in perioada 14-31 DECEMBRIE 2004 - reducere 40% pentru  trecerea la Solutii Antivirus Symantec  oferite prin Romsym Data

Produsele Symantec ce participă la această promoţie sunt:

1. Pentru statii de lucru:
Symantec AntiVirus Corporate Edition 9.0 for Workstations

2. Pentru statii de lucru si servere:
Symantec AntiVirus Corporate Edition 9.0 for Workstations and Network Servers

Lista de produse antivirus similare, pentru care se poate solicita upgrade prin intermediul acestei promoţii, cuprinde:

ePolicy Orchestrator, McAfee NetShield, McAfee NetShield NetWare, McAfee VirusScan Enterprise, McAfee Active VirusScan Suite, McAfee Active VirusScan Security Suite (all Network Associates), OfficeScan Corporate Edition, ServerProtect, Control Manager, Client/Server Suite (all Trend Micro), InoculateIT, eTrust Antivirus, eTrust EZ Amor, eTrust Security Command Center (all Computer ssociates), Kaspersky Labs Antivirus, Kaspersky Labs Business Optimal, Panda Software Antivirus Titanium, Panda Software Antivirus Platinum, Sophos Antivirus, F-Secure Anti-Virus for Workstations, F-Secure Anti-Virus for File Servers, F-Secure Anti-Virus Client Security, F-Secure Policy Manager, BitDefender, RAV.

Despre new media Agency

Despre Symantec

Symantec este lider mondial în securizarea informaţiei, oferind o gamă largă de software, aplicaţii şi servicii create pentru a ajuta utilizatorii individuali, întreprinderile mici şi mijlocii ori marile companii să îşi protejeze şi să îşi administreze propria infrastructură IT. Gama de produse Norton, dezvoltată de Symantec este lider mondial în securizarea informaţiei utilizatorilor individuali şi oferirea de soluţii eficiente. Sediul central Symantec este în Cupertino, California, compania desfăşurând activităţi în peste 35 de alte ţări, iar cifra de afaceri pe anul fiscal 2004 este de 1,870.1 milioane US$.

Despre Romsym Data

Romsym Data este Value Added Distributor şi centru de instruire autorizat pentru Symantec în România.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), – managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) – DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) – managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) – softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) – sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România – centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Oana Vlad
Romsym Data

Tel.: 021 323 14 31
Fax: 021 322 16 50
romsym@romsym.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/promotie-symantec-in-perioada-14-31-decembrie-2004-reducere-40-pentru-trecerea-la-solutii-antivirus-symantec-oferite-prin-romsym-data1