RealNetworks isi intareste pozitia de lider pe piata de muzica online avand peste un milion de utilizatori

BUCURESTI - 21 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Compania a obţinut venituri record în primul trimestru al anului 2005.

RealNetworks®, Inc. (Nasdaq: RNWK), liderul de piaţă în crearea de servicii şi software de media digitală, a anunţat recent că are peste un milion de utilizatori ai serviciului premium de muzică, incluzând aici serviciul premiat Rhapsody® şi serviciile comerciale gratuite de radio pe Internet.

“Am trecut acum de o încercare critică în muzica digitală”, a declarat Rob Glaser, Chairman şi CEO la RealNetworks. “Oferim utilizatorilor cea mai bună cale de a avea acces legal şi nelimitat la muzica digitală. Am ajuns să deţinem poziţia de lideri de piaţă”.

Conferinţa în care se vor discuta rezultatele financiare este programată pentru 4 mai 2005. RealNetworks a declarat de asemenea că profitul pentru primul trimestru se ridică la 76,6 milioane dolari şi reprezintă o creştere de aproximativ 27% faţă de anul trecut. Aceste rezultate reprezintă de asemenea un profit record pe trimestru pentru RealNetworks.

Despre new media Agency

Despre RealNetworks

RealNetworks, Inc. este cel mai important producător de software şi servicii media digitale, printre care se numără şi premiatul Rhapsody® Internet jukebox service sau RealPlayer 10, primul produs care integrează căutarea, organizarea, cumpărarea, audierea sau vizionarea produselor digitale audio sau video într-un singur produs. Operatorii de reţele, companiile de media şi telecomunicaţii ori diverse alte companii folosesc produsele şi serviciile RealNetworks pentru crearea şi furnizarea de media digitală pentru PC-uri, telefoane mobile sau alte dispozitive electronice.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor RealNetWorks în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) - dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/realnetworks-isi-intareste-pozitia-de-lider-pe-piata-de-muzica-online-avand-peste-un-milion-de-utilizatori1