Romsym Data extinde oferta educaţională a Centrului ITtraining în Timişoara, Cluj şi Galaţi

BUCURESTI - 15 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Centrul ITtraining, unul dintre cele mai moderne centre de pregătire în domeniul IT din România, a extins aria de acoperire a ofertei sale educaţionale, prin iniţierea de parteneriate locale în vederea oferirii de servicii de training şi consultanţă de înaltă calitate pentru IT. Pentru o mai mare eficienţă în abordarea procesului educaţional şi pentru a răspunde nevoilor crescute la nivel local pentru consultanţă şi specializare în domenii de maximă importanţă pentru desfăşurarea afacerilor, Centrul IT training organizează în prezent cursuri IT în Cluj, în parteneriat cu IT Service Consult, în Timişoara prin InfoTim SA şi în Galaţi prin Cad Resource Centre.

Centrele ITtraining oferă o gamă largă de cursuri specializate, acestea fiind implementate în colaborare cu partenerii locali recunoscuţi pentru calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Oferta educaţională a Centrului IT training se bazează pe experienţa şi cunoştinţele certificate a unei echipe de specialişti cu înaltă calificare, atestaţi internaţional de companii prestigioase la nivel mondial.

Centrul ITtrainig oferă cursuri în următoarele domenii:

Cursuri Linux
Cursuri Symantec
Cursuri Macromedia
Cursuri Adobe
Cursuri Business Intelligence
Cursuri de grafică/DTP
Cursuri MacIntosh
Cursuri de Management al Securităţii Informaţiilor
Cursuri ECDL (European Computer Driving Licence)

CURSURI DE PREGĂTIRE PENTRU IMPLEMENTAREA, CERTIFICAREA ŞI AUDITAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL SECURITATII INFORMATIILOR CONFORM BS 7799-2:2002 SI BS ISO/IEC 17799:2000.

În premieră pentru România, Centrul ITtraining organizează şi cursuri de pregătire pentru Disaster Recovery Planning, conţinând noţiuni fundamentale pentru managementul continuităţii activităţilor în cazul unor dezastre, căderi sau atacuri informatice dramatice. Apropierea de Comunitatea Europeana face necesară implementarea unor astfel de sisteme de management din perspectiva obţinerii unor avantaje competitive seminificative sau chiar pentru supravieţuirea în piaţă.

Companii de prestigiu din domeniul serviciilor, consultanţei, tehnologiei informatiei, telecomunicatii si alte domenii industriale au ales cursurile de Managementul Securităţii Informaţiilor ale centrului ITtraining, pentru a-şi pregăti specialiştii proprii, printre care, din ultima promoţie aminitim: CABINETUL CALIN TATOMIR, AMCO PRESS, PAGINI AURII, FRIESLAND ROMANIA, ENSIGHT MANAGEMENT & IT CONSULTING, RADIX COMPANY, INFORM LYCOS, BIDEPA SECURITY, TELE ELECTRON, SIEMENS ROMANIA, ATLANTIS, CASIAL DEVA-CARPATCEMENT HOLDING, ROMSYM DATA.

Cursurile pot fi predate chiar şi la sediul clientului şi sunt asigurate de specialişti de înaltă calificare, certificaţi pe plan local şi internaţional: BS 7799 Lead Auditor certificat de British Standard Institution, ISO 9001 Lead Auditor SRAC - Societatea Romana de Asigurarea Calităţii, certificat de European Organization for Quality.

Despre new media Agency

DESPRE CENTRUL ITtraining

ITtraining este unul dintre cele mai moderne centre de instruire în domeniul IT din România. Misiunea centrului ITtraining este de a transmite într-un mod cât mai plăcut, rapid şi eficient cunoştinţe fundamentale şi specializate pentru folosirea calculatorului în diverse scopuri.

DESPRE ROMSYM DATA

Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Orange, Miro Bank, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru informatii suplimentare privind oferta educationala IT Training:

CENTRUL ITTRAINING BUCUREŞTI

B-dul Burebista nr.4, bl. D13, sc. 4, et.5, ap.126
Sector 3, Bucuresti, Romania
tel: +40 (21) 321.19.14, 321.19.24
fax: +40 (21) 321.19.66

CENTRUL ITTRAINING CLUJ

Str. Slanic, nr.1, apt. 1
O788 472 677
Email: cluj@ittraining.ro

CENTRUL ITTRAINING GALATI – Cad Resource Center SRL

Str. Melodiei, Bl. Paltin 1, parter 80050, Galati