SumTotal Systems livreaza SumTotal Enterprise Suite 7.1

Buzau - 13 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

SumTotal™ Systems (SUMTE), cel mai mare furnizor de tehnologii şi servicii pentru performanţă în afaceri, a anunţat recent disponibilitatea SumTotal Enterprise Suite 7.1, prima actualizare a platformei lansate în decembrie 2004. Noua versiune încorporează multiple noi funcţionalităţi, incluzând management de raportare, noi standarde pentru SCORM (Shareable Content Object Reference Model) 2004, acces extins şi capacităţi de localizare extinse.

SumTotal Systems livreaza SumTotal Enterprise Suite 7.1

Avantajul SumTotal Enterprise Suite este reprezentat de flexibilitatea şi adaptabilitatea acestuia. Datele din industrie au arătat că nevoia de raportare şi învăţare şi datele de afaceri sunt motorul unei perceperi corecte a managementului procesului de învăţare.

SumTotal 7.1 furnizează acum utilizatorilor modalităţi mai uşoare de design a rapoartelor, care să se potrivească structurilor specifice organizaţiilor şi proceselor, fără a mai fi nevoie de resurse specifice de tehnologia informaţiilor. Cu opţiunea de drag & drop şi peste 50 de opţiuni de filtrare în fiecare raport, utilizatorii pot acum configura şi genera rapoarte detaliate în câteva secunde, fără a cunoaşte elemente de programare, în cadrul soluţiei TotalLMS’ Report Manager – livrată o dată cu produsul.

Lansarea SumTotal 7 a fost un succes, soluţia diferenţiindu-se încă de la început pe piaţă datorită inovaţiilor sale care permiteau adaptarea la schimbările din organizaţii şi pe piaţă. Printre acestea se numără : o arhitectură de activitate liberă(Open Activity Architecture-OAA), domenii dinamice şi servicii web.

Despre new media Agency

Despre SumTotal Systems

SumTotal Systems Inc.(NASDAQ: SUMT) este cel mai mare furnizor de tehnologie, produse şi servicii din domeniul performanţei în afaceri şi al tehnologiei de educaţie. Formată prin fuziunea dintre Docent şi Click2learn, compania îşi propune să vină în ajutorul instituţiilor în vederea gestionării puterii intelectuale, pentru a rezolva probleme de afaceri şi pentru a produce profituri considerabile. SumTotal a contribuit la creşterea performanţelor şi a profitului a mai mult de 600 de companii cunoscute în lume, precum Microsoft, Cingular Wireless, Vodafone, Lucent, Accenture, Cendant, Harley-Davidson, Wyeth, Wachovia şi D&B. SumTotal Systems are sediul în Mt. View, California şi filiale pe tot teritoriul Statelor Unite, precum şi în Londra, Paris, Heidelberg, Sydney, Tokyo şi Hyderabad, India.

Despre Grupul Romsym Data

Romsym Data este singurul distribuitor autorizat al produselor SumTotal în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: - soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), - managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat) - DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata) - managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2) - softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander) – dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus) - sisteme open source (Red Hat şi soluţii de la LxPN).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justiţiei, McDonald’s, Miro Bank, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.
Pentru mai multe informaţii:
Alin Zăinescu
new media Agency
Tel./Fax: 021 211 31 26
alin.zainescu@newmedia.com.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/sumtotal-systems-livreaza-sumtotal-enterprise-suite-7-11