Symantec educă IMM-urile

BUCURESTI - 1 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Symantec a lansat eCampus, portal educaţional axat pe produsele Symantec, eficienţa şi securitatea IT a organizaţiei, destinat întreprinderilor mici şi mijlocii.

Symantec educă IMM-urile

eCampus ajută IMM-urile să maximizeze investiţiile în tehnologii Symantec pentru o mai bună gestionare a securităţii, disponibilităţii şi performanţei sistemelor informatice. Întreprinderile mici şi mijlocii au acces la programe de training contra cost cât şi la o gamă largă de resurse gratuite, precum webcast-uri, studii de caz, prezentări multimedia şi podcast-uri, toate orientate pe produsele şi soluţiile Symantec, precum şi pe subiecte din domeniul IT.

Interfaţa eCampus a fost concepută pentru a asigura utilizatorilor o experienţă de navigare fluentă şi intuitivă, astfel încât procesul de învăţare să se desfăşoare cu eficienţă maximă.

eCampus conţine cinci centre de training orientate în jurul produselor şi programelor de top ale Symantec: Backup Exec, Control Compliance Suite, Enterprise Vault, Symantec AntiVirus şi Security Awareness.

Trainingul contracost este furnizat pe suport Web la discreţia utilizatorului, pe CD-uri sau prin webcast pentru adaptarea la o gamă variată de preferinţe de învăţare, programe şi bugete. Cu opţiunea de training în ritm personalizat, clienţii pot opta pentru un abonament de un an, care le asigură accesul la o gamă variată de module de training online. eCampus dispune de cel mai actual conţinut tehnic şi de cele mai bune practici testate industrial, rafinate cu feedback de la peste 30.000 de cursanţi/an ai serviciilor de educaţie Symantec.

„Prin adoptarea cursurilor de training din cadrul Symantec eCampus, clienţii pot dobândi o mai bună înţelegere a produselor pe care le-au achiziţionat şi pot creşte eficienţa IT a organizaţiei“, a afirmat Paula Hamm, vicepreşedinte, Symantec Education and Business Critical Services. „Sperăm ca întreprinderile mici şi mijlocii să beneficieze la maxim de diversitatea de cunoştinţe şi informaţii disponibile prin eCampus, pentru a-şi putea îmbunătăţi mediul IT şi, în ultimă instanţă, afacerea în ansamblul său.“

Modulele de training online contra cost şi materialele de învăţare gratuite incluse în fiecare dintre cele cinci centre de pregătire dedicate vor fi actualizate cu regularitate. Preţurile percepute de Symantec pentru abonamentele pe un an la centrele de training pe suport Web în regim personalizat variază de la 50 la 150 USD. eCampus este disponibil acum şi poate fi accesat la adresa http://www.symantec.com/enterprise/theme.jsp?themeid=ecampus

Despre new media Agency

Despre Symantec

Symantec este lider mondial în furnizarea de soluţii care ajută persoanele fizice şi companiile să asigure securitatea, disponibilitatea şi integritatea informaţiilor proprii. Cu sediul în Cupertino, California, SUA, Symantec desfasoară operaţiuni în 40 de ţări.

Symantec Consulting Services a facilitat echipelor IT din peste 95% din companiile de pe lista Fortune 500 să îmbunătăţească şi să întreţină securitatea informaţiilor şi infrastructurilor pe care le deţin. Cu peste 900 de consultanţi în întreaga lume, Symantesc asigură servicii de consultanţă clienţilor din peste 60 de ţări şi participă la peste 4.000 de angajamente anual.

Despre Grupul Romsym

Romsym Data este Value Added Distributor şi centru de instruire autorizat pentru Symantec în România.

Romsym Data este prima companie românească certificată conform standardelor internaţionale BS 7799-2:2002 pentru implementarea şi menţinerea sistemului propriu de management al securităţii informaţiilor, certificare acordată de către Societatea Română pentru Asigurarea Calităţii (SRAC) şi IQNet (International Certification Network).

Romsym este unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii IT din România şi Republica Moldova, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în: soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas), managementul reţelelor (Alt-N Technologies, Vector, Tobit Software, Blue Coat), DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata), managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Minitab, SumTotal, Telelogic, CRAMM, Workshare), softuri utilitare (ACD Systems, Realnetworks, WinZip, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander), dezvoltare şi soft ştiinţific (MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus), sisteme Open Source (Red Hat).

De asemenea, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul unuia dintre cele mai moderne centre de profil din România - centrul Ittraining. Cursurile sunt predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Dintre clienţii Romsym Data menţionăm Alcatel, Automobile Dacia, Banc Post, Banca Românească, BCR Leasing, BRD, BAT, Electrica, Europharm, Excelent, Flanco, Interbrew, Ministerul Justitiei, Miro Bank, McDonald’s, Orange, Pagini Aurii, RATB, Raiffeisen Bank, Shell, Sindan, Ursus, SNCFR, Volksbank, Timken.

Pentru mai multe informatii:
Alin Zăinescu
newmedia | PR
Tel./Fax: 031 71 01 236

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/new-media-agency/symantec-educa-imm-urile1