Symantec obţine faimosul Blue Riband Award pentru cea mai bună companie de securitate la premiile SC Magazine Global 2004

BUCURESTI - 6 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Fisiere atasate:

656-21003-symantec.jpg

Symantec Client Security a primit de asemenea aprecieri deosebite, primind titlul de Best Blended Security Solution.

Cupertino, California - 3 Mai, 2004-Symantec Corp., (NASDAQ: SYMC), liderul mondial în securitatea informatică, a anunţat primirea titlului de cea mai buna companie din domeniul securităţii din partea SC Magazine, câştigând premiul Blue Riband la Premiile Mondiale SC Magazine 2004, a căror decernare a avut loc la Londra, pe 27 aprilie. La categoria Judges Awards, Symantec a primit de asemenea premiul Best Blended Security Solution pentru Symantec Client Security.

„Recunoaşterea venită din partea SC Magazine ca cea mai bună companie de securitate vine să confirme poziţia ocupată de Symantec, de lider mondial în industria de securitate informatică”, a spus Steve Cullen, vicepreşedinte al Symantec Corp., responsabil cu soluţii şi produse de securitate.
„Symantec ramâne consecvent misiunii sale, de a furniza atât companiilor cât şi utilizatorilor individuali cele mai bune soluţii şi servicii de securitate, extinse pe o arie vastă de diverse tehnologii de protecţie.”

Premiile SC Magazine Global 2004
Cu peste 900 de nominalizaţi la premiile SC Magazine Global 2004 şi peste 300 de companii participante, acesta este cel mai important eveniment de profil din lume având ca subiect industria securităţii informatice (www.scmagazine.com). Evaluând realizările şi performanţele tehnice din 32 de categorii diferite de produse şi servicii, premiile SC Awards reprezintă o competiţie la nivel global, la care participă dezvoltatori şi utilizatori din întreaga lume. Finaliştii au fost anunţaţi în întrega lume pe 19 martie iar câştigătorii categoriilor au fost cunoscuţi în cadrul evenimentului SC Awards Gala Dinner, desfăşurat la Hotelul Grosvenor din Park Lane, în Londra, pe 27 aprilie.

Despre Symantec
Symantec este lider mondial în securizarea informaţiei, oferind o gamă largă de software, aplicaţii şi servicii create pentru a ajuta utilizatorii individuali, întreprinderile mici şi mijlocii ori marile companii să îşi protejeze şi să îşi administreze propria infrastructură IT. Gama de produse Norton, dezvoltată de Symantec este lider mondial în securizarea informaţiei utilizatorilor individuali şi oferirea de soluţii eficiente. Sediul central Symantec este în Cupertino, California, compania desfăşurând activităţi în peste 35 de alte ţări.
Symantec este distribuit in Romania de compania ROMSYM DATA.

Despre ROMSYM DATA
Romsym Data este unul dintre cei mai importanţi distribuitori de soluţii IT din România, oferind tehnologie de ultimă oră, produsă de lideri mondiali în:
- soluţii de securitate (Symantec, Arkeia, GFI, Patron Global, Veritas, Ontrack Data Recovery),
- managementul reţelelor (Alt-N Technologies, GFI, Vector, Tobit Software, Vmware, Ositis Software)
- DTP şi web design (Adobe, Macromedia, Xara, Strata, REALVIZ)
- managementul afacerilor (Business Objects, SPSS, Palisade, SumTotal, CorVu, i2)
- softurilor utilitare şi ştiinţifice (ACD Systems, ARJ Software, Pkware, WinAce, WinRar, WinZip Computing, Install Shield Software, Realnetworks, Roxio, Total Commander, MathSoft, MathWorks, YesSoftware, Micro Focus)
- sisteme de operare (Red Hat)
De asemenea, prin divizia sa Romsym Consulting, Romsym Data oferă consultanţă şi training în domeniul IT prin intermediul celui mai modern centru de profil din România - centrul ITtraining, predate de specialişti cu înaltă calificare, certificaţi internaţional.

Despre new media Agency

Str. Popa Nan nr. 108A Sector 3, Bucuresti
tel: +40 (21) 323 14 31
fax: +40 (21) 322 16 50