New Product Committee

Definitie New Product Committee

Grup din cadrul unei companii care este responsabil de policticile ce privesc un produs nou, incluzand prioritatile, optiunile, ideile pentru un produs nou, precum si decizia finala de a le comercializa sau nu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru New Product Committee? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul New Product Committee.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la New Product Committee. Definitiile termenilor despre New Product Committee cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la New Product Committee, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la New Product Committee.