New Product Development

Definitie New Product Development

Crearea unor produse noi, necesare cresterii comaniei sau pentru inlocuirea produselor aflate in declin stadiile din procesul de dezvoltare a unui nou produs sunt in mod normal listate ca: generare de idei, vizualizare, dezvoltarea conceptului si testarea lui formularea strategiilor de marketing, analiza afacerii, productie, testarea pietei si comercializare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru New Product Development? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul New Product Development.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la New Product Development. Definitiile termenilor despre New Product Development cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la New Product Development, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la New Product Development.