newsleter    

Comunicate de presa si evenimente pe tema newsleter

 • newsleter

  Bucuresti - 16 January 2012

  Comunicat de Prologue Advertising S.R.L.

  Prologue Advertising a lansat un nou proiect de turism www.interra.ro. Un proiect cu o functionalitate bogata, cu un design atragator pregatit sa faca fata nenumaratelor cerinte ale vizitatorilor. Interra Travel este o agentie de turism tur opera ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: email marketing , web design , publicitate online , newsleter , cms

  Vezi toate comunicatele de presa despre newsleter

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul newsleter.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la newsleter. Informatiile despre newsleter cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul newsleter, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la newsleter, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.