Newsletter

Definitie Newsletter

Buletin periodic, de regula trimestrial, lunar sau saptamanal, publicat de o organizatie comerciala, cuprinzand stiri si informatii (activitati, proiecte s.a.), destinate unei audiente locale bine definite: clienti, distribuitori, salariati, public, organisme publice etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Newsletter? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Newsletter.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Newsletter. Definitiile termenilor despre Newsletter cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Newsletter, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Newsletter.