Autobis.ro se transformă în AutoIndustry.ro

BUCURESTI - 22 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Industrie, Media / Publicitate

NEWSWORK , companie care editează Autobis .ro, lansează Auto Industry News , publicație dedicată informațiilor despre industria auto.

Începând cu data de 22 august, autobis.ro devine autoindustry.ro , domeniu la care va fi găzduită revista auto online Auto Industry News. Momentul reprezintă finalul unei tranziții începute în urmă cu un an, obiectivul acestui proces fiind crearea de conținut de calitate, apreciat de publicul pasionat și de specialiștii din industria auto.

Auto Industry News (AutoIndustry.ro) va continua procesul început la Autobis.ro, publicând doar informații relevante pentru public, majoritatea obținute din surse proprii, iar în cazul surselor citate , acestea nu vor fi decât autorități, agenții specializate sau publicații cu reputație. Auto Industry News (AutoIndustry.ro) va respecta întotdeauna normele și deontologia jurnalismului de calitate și nu se va alinia tendințelor actuale de promovare a stilului tabloid, cu riscul de a pierde trafic și cititori ocazionali. De altfel, scopul principal al Auto Industry News (AutoIndustry.ro) este crearea unui nucleu de cititori avizați, pasionați de automobile și profesioniști din industria auto, care să găsească întotdeauna pe autoindustry.ro și pe celelalte medii pe care publicația va putea fi citită doar informație de calitate, opinii valoroase și analize bazate pe argumente solide.

Dincolo de articolele dedicate automobilelor, vor fi în continuare publicate articole despre infrastructura din România, despre Poliția Rutieră, despre activitatea autorităților implicate în viața șoferilor români, despre asigurări și despre celelalte domenii conexe automobilului (bănci, leasing etc.).

Platforma Auto Industry News (AutoIndustry.ro) va fi deschisă oricărui jurnalist auto cu reputație care va dori să-și exprime un punct de vedere legat de activitatea industriei auto.

De asemenea, Auto Industry News (AutoIndustry.ro) va pune la dispoziție jucătorilor din industria auto posibilitatea de a-și promova acțiunile și produsele, atât timp cât informațiile vor fi de interes public, și nu exclusiv publicitare.

Nu în ultimul rând, Auto Industry News (AutoIndustry.ro) va fi alături de asociațiile profesionale care susțin activitatea jurnaliștilor auto și industria auto pe criterii corecte și orientate către public.

Cu o experiență vastă în presa auto, economică și generalistă, jurnaliștii Auto Industry News vor fi prezenți la toate evenimentele din lumea auto care prezintă interes pentru public, vor analiza piața auto și tendințele acesteia, vor testa obiectiv automobilele disponibile pe piață, numai și numai în interesul cititorilor.

Publicația va fi una electronică, va fi disponibilă pe internet la adresa http://autoindustry.ro și va fi accesibilă pe orice dispozitiv media: telefon, tabletă sau computer.

Odată cu lansarea Auto Industry News, Autobis.ro își încetează apariția în forma care s-a consacrat și pune la dispoziția Autoindustry.ro întreaga bază de date, articole, teste, analize și reportaje cu toate drepturile de autor aferente.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/newswork/autobis-ro-se-transforma-in-autoindustry-ro