Poze Nicolai tand

 • Curs de gatit cu Nicolai Tand

  Poza: Nicolai Tand te învaţă să prepari un meniu special de sărbători. Înscrie-te acum la cursuri de gătit cu Nicolai Tand

 • Campania

  Poza: Campania "O sansa calda" merge mai departe cu Chef Nicolai Tand

 • Chef Bucatar, Nicolai Tand gateste pentru copii strazii, in cadrul proiectului ,,O sansa calda,,

  Poza: Chef Bucatar, Nicolai Tand gateste pentru copii strazii, in cadrul proiectului ,,O sansa calda,,

 • Campania

  Poza: Campania "O sansa calda" merge mai departe cu celebru bucatar Chef Nicolai Tand

 • O masa calda, pentru copii strazi, oferita de celebru bucatar Nicolai Tand, joi 26 martie la Gara de Nord din Bucuresti.

  Poza: O masa calda, pentru copii strazi, oferita de celebru bucatar Nicolai Tand, joi 26 martie la Gara de Nord din Bucuresti.

 • Retrouboutique- un pic de stil si tandrete din vremuri de demult

  Poza: Retrouboutique- un pic de stil si tandrete din vremuri de demult

 • Tandem Call Center

  Poza: Tandem Call Center: un nou nume pe piata call centerelor din Romania

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul nicolai tand.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la nicolai tand. Pozele pe tema nicolai tand cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul nicolai tand, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la nicolai tand, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la nicolai tand.