NIFO - Next in first out - Urmatorul intrat - primul iesit

Definitie NIFO - Next in first out - Urmatorul intrat - primul iesit

Abreviat - NIFO In contabilitate, potrivit acestei metode, valorizarea iesirilor de stocuri se face la un pret anticipat (cost de inlocuire), care poate fi pretul ultimei facturi sau pretul estimativ al urmatoarei facturi, pentru stocurile din cumparari sau poate fi costul ultimului lot produs sau costul estimativ al urmatorului lot care se va fabrica, pentru stocurile din productia proprie. Deoarece, potrivit acestei metode, iesirile sunt evaluate la valoarea de inlocuire, pentru a nu se obtine un sold (stoc) negativ este necesara reevaluarea permanenta a stocului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru NIFO - Next in first out - Urmatorul intrat - primul iesit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul NIFO - Next in first out - Urmatorul intrat - primul iesit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la NIFO - Next in first out - Urmatorul intrat - primul iesit. Definitiile termenilor despre NIFO - Next in first out - Urmatorul intrat - primul iesit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la NIFO - Next in first out - Urmatorul intrat - primul iesit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la NIFO - Next in first out - Urmatorul intrat - primul iesit.