Nisa de piata

Definitie Nisa de piata

Segment de dimensiuni reduse, sector foarte atractiv in cadrul unei piete, care ofera oportunitati pentru firma (avantaje competitive si concurentiale) in ceea ce priveste vanzarile, rentabilitatea, lipsa concurentilor puternici etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nisa de piata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nisa de piata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nisa de piata. Definitiile termenilor despre Nisa de piata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nisa de piata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nisa de piata.