Cursuri de formare in PROGRAMARE NEUROLINGVISTICA: NLP Practitioner – Sibiu, 3 decembrie si Brasov, 5 decembrie

Timisoara - 24 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Formare la standarde internationale, sub girul ITANLP - International Trainers Academy of Neuro-linguistic Programming, organizatie condusa de John Grinder.
Un domeniu care prinde teren din ce in ce mai mult, NLP - studiaza tiparele gandirii, comportamentului si limbajului: gandim pozitiv – traim pozitiv.
Cursul se deruleaza in 7 module a 3 zile (un modul lunar), la finalul acestuia participantii obtinand o diploma recunoscuta international, certificata de ITANLP.
Cursul ofera tehnici de nivel profund, de accesare si colaborare cu inconstientul, in scopul dezvoltarii si eficientizarii personale. Cu aplicabilitate larga (leadership, business, management, medierea conflictelor, marketing, drept, psihoterapie, relatii interpersonale, media & advertising, sanatate, educatie etc.), confera participantilor noi posibilitati spre succesul profesional.

'NLP este studiul excelentei umane si cum anume o putem reproduce.' - John Grinder, co-creator al NLP

CURSUL DE FORMARE IN PROGRAMARE NEURO-LINGVISTICA – NIVEL PRACTITIONER are la baza standarde inalte de invatare si este sustinut in conformitate cu programa cursului de Practitioner al ITANLP - condusa de John Grinder (co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice), Michael Carroll si Carmen Bostic St. Clair.

PROGRAMAREA NEURO LINGVISTICA (NLP) reprezinta studiul excelentei in performanta umana, un instrument extrem de practic pentru atingerea succesului intr-o lume dinamica si in continua schimbare. NLP a devenit un domeniu vast si complex, axat pe modificarea si eficientizarea vietii personale si profesionale, a comportamentului si a comunicarii.
NLP se ocupa cu structura experientelor subiective ale oamenilor sau cum ne cream propria lume, propria realitate. Cum ne folosim simturile (cum organizam ceea ce vedem, auzim, simtim si cum percepem), cum selectam si modificam lumea inconjuratoare prin intermediul simturilor; cum ne folosim de limbaj si cum actionam, intentionat sau neintentionat, pentru a ne atinge obiectivele.

'NLP este abilitatea de a-ti controla propriile stari mentale prin controlul propriului creier.'
--- Richard Bandler, co-creator NLP
**********************************************************************
PRIN PARTICIPAREA LA FORMAREA NLP PRACTITIONER INVETI SI EXERSEZI CUM:
* Sa eviti blocajele de comunicare intre tine si cei din jur
* Sa-ti depasesti si sa-ti gestionezi conflictele externe si interne
* Sa scazi nivelul de stres si te bucuri de viata
* Descoperi si iti folosesti potentialul, resursele si capacitatile la cote ridicat
* Sa-ti atingi obiectivele mult mai usor
* Sa-ti optimizezi comunicarea pe mai multe nivele, limbajul verbal, non-verbal etc.
* Cum sa faci schimbari si sa te dezvolti personal si profesional
* Cum sa traiesti in prezent si in armonie cu tine insuti/insati
**********************************************************************
DIN TEMATICA NLP PRACTITIONER:
Cum functionam – NIVELURILE NEURO-LOGICE, baza senzoriala si interpretativa
Comunicare si influentare
Citirea/Decodificarea celorlalti
Modelul de limbaj pentru extragerea informatiilor relevante
Transmiterea mesajelor pe mai multe nivele - Limbajul Hipnotic, crearea si utilizarea metaforelor si a analogiilor
Aplicarea si elicitarea strategiilor - formularea corecta si atingerea scopurilor
Rezolvarea conflictelor interne si externe
Despre cum sa modifici influentele trecutului si cum sa creezi
La toate acestea se adauga actualizarile la vechiul cod si noile procese din NEW CODE NLP
**********************************************************************
UNDE SE DESFASOARA TRAINING-UL:
Sibiu,Str. Victoriei nr. 34
Poiana Brasov, Pensiunea Cassandra, Str. Valea Cheii nr. 42
DURATA CURSULUI: 7 module a cate 21 de ore vineri, sambata, duminica
DATA PRIMULUI MODUL:
3 decembrie 2008 - Sibiu
5 decembrie 2008 - Brasov
DIPLOMA: la absolvirea celor 7 Module se elibereaza o diploma recunoscuta international
REDUCERI SUBSTANTIALE PENTRU: studenti, grupuri
TRAINERI:
Tiberiu Felber reprezinta NLP EXPLORER si SISTEM PSI si este primul Trainer NLP din Romania care apartine International Trainers Academy of Neuro –Linguistic Programming (ITANLP) condusa de John Grinder, Michael Caroll si Carmen Bostic St. Clair. Alte formari/specializari: trainer in Management de Proiect si Managementul schimbarii, Psihoterapie si Hipnoterapie Cognitiv Comportamentala, Hipnoza Clinica si Psihoterapie Ericksoniana, Psihosexologie, Psihoterapie Experientiala, Psihoterapie Centrata pe Client - metoda Focusing, in formare in Psihoterapie de Familie si Cuplu, cu specializari in abordarea de tip Harm Reduction a dependentei de droguri.
Madilna Dinica - psiholog, Certified ITANLP Trainer &Coach
*********************************************************************
CONTACT:

0745/388.046 (Lidia Cotosman)
0745.505.050 (Madalina Dinica)

Web: www.nlpexplorer.eu
e-mail: office@nlpexplorer.ro

Despre NLP Explorer

Din aceeasi categorie:cursuri NLP Practitioner Bucuresti, NLP Business Practitioner, Dezvoltare personala, NLP Discovery
CONTACT:

0745/388.046 (Lidia Cotosman)
0745.505.050 (Madalina Dinica)