noche iberica    

Comunicate de presa si evenimente pe tema noche iberica

 • noche iberica. Spectacol de DANS-Tango si Dans contemporan

  noche iberica

  Bucuresti - 22 May 2015

  Comunicat de AA Associated Artist

  ... noche de Amor” (durata 1h) Regia, Coregrafia: Andreea Tanasescu si momente coregrafiate de Sanno Momo peter si Lucile Dulaud Asistent coregrafie: Florin Tanase Muzica: Astor Paizzolla Interpreti: Lucile Julaud, Sanno Momo Peter, ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre noche iberica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul noche iberica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la noche iberica. Informatiile despre noche iberica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul noche iberica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la noche iberica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.