Nomenclator

Definitie Nomenclator

Carte, brosura sau lista care contine nomenclatura (oficiala) dintr-un domeniu sau din mai multe domenii ale stiintei, ale tehnicii, ale economiei etc.Parte a documentatie tehnologice de fabricatie care cuprinde informatii privind denumirea si codul componentelor - repere, subansamble, ansamble - unui produs, gradul de incorporare - numarul de bucati - in produsul respectiv, materialul si calitatea acestuia din care urmeaza sa se execute fiecare component, precum si tehnologia de executie.Nomenclatorul serveste la evidenta elementelor componente ale produsului, urmarirea fabricatiei si la stabilirea consumurilor specifice sau a listei de materiale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nomenclator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nomenclator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nomenclator. Definitiile termenilor despre Nomenclator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nomenclator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nomenclator.