Non-Family Households

Definitie Non-Family Households

Persoane singure sau indivizi fara legatura familiala care traiesc impreuna cresterea numarului de resedintelor in care traiesc persoane care nu fac parte din aceeasi familie este o trasatura importanta a schimbarii demografice in ultimii ani.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Non-Family Households? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Non-Family Households.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Non-Family Households. Definitiile termenilor despre Non-Family Households cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Non-Family Households, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Non-Family Households.