Nonconsumator absolut

Definitie Nonconsumator absolut

Persoana care nu consuma si nu poate deveni consumator efectiv al unui produs intrucat ii lipseste nevoia sau se afla in incapacitatea de a consuma/utiliza produsul respectiv (spre exemplu: pentru tigari, persoanele nefumatoare la articolele pentru copii, familiile fara copii).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nonconsumator absolut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nonconsumator absolut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nonconsumator absolut. Definitiile termenilor despre Nonconsumator absolut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nonconsumator absolut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nonconsumator absolut.