Nonconsumator relativ

Definitie Nonconsumator relativ

Persoana care, in prezent, nu cumpara si nu foloseste un anumit produs, dar care, in alte conditii, poate deveni consumator efectiv. Aceasta categorie de nonutilizatori este alcatuita din nonconsumatorii involuntari (persoane aflate in imposibilitatea de a consuma/utiliza un produs din ratiuni economice, geografice sau de infrastructura comerciala, ori persoane care nu au cunostinta de existenta marcii) si nonconsumatorii voluntari (persoane indecise, neutre sau care nu consuma din proprie initiativa un produs - din ratiuni culturale, religioase, politice -, ori care nu au incredere in calitatile marcii si isi satisfac in totalitate nevoile de consum cu produse concurente etc).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nonconsumator relativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nonconsumator relativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nonconsumator relativ. Definitiile termenilor despre Nonconsumator relativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nonconsumator relativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nonconsumator relativ.