Nonverbal Communication

Definitie Nonverbal Communication

Transmiterea unui mesaj de la emitator la receptor fara a folosi cuvinte. Vezi Body Language Kinesic Communication Proxemic Communication Tactile Communication.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Nonverbal Communication? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Nonverbal Communication.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Nonverbal Communication. Definitiile termenilor despre Nonverbal Communication cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Nonverbal Communication, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Nonverbal Communication.