Instruire personal in domeniul Sistemului de Siguranta al Alimentului- HACCP

Baia Mare - 24 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Industrie

Societatea Nord COnsulting SRL impreuna cu primul organism romanesc acreditat pentru HACCP SIMTEX-OC Bucuresti, vine in ajutorul celor care doresc sa-si instruiasca angajatii, prin organizarea de cursuri de pregatire a personalului implicat in implementarea si certificarea sistemului de siguranta al alimentului HACCP, chiar in Baia Mare.

In acest scop, urmeaza sa aiba loc o in perioada 09.02-11.02.2005 la Baia Mare, un curs de instruire "Principii generale de igiena alimentara - Cerinte ale standardului DS 3027E:2002 si Codex Alimentarius(sistem de siguranta alimentului- HACCP)"
Acest curs se adreseaza in primul rand celor care doresc sa-si implementeze sistemul de siguranta al alimentului HACCP in cadrul unitatilor alimentare, fiind adresat atat persoanelor cu functii de conducere, cat si reprezentantilor departamentelor de calitate si auditori/viitori auditori interni.
Cursurile vor fi efectuate de lectori cu experienta in implementarea, monitorizarea si certificarea sistemelor HACCP.

In urma absolvirii acestui curs, participantii vor primi un Certificat de Absolvire recunoscut, care va atesta faptul ca s-a participat la cursurile respective si ca s-au insusit cunostiintele necesare, la sfarsitul cursului avand loc un test de evaluare a cunostiintelor. Se asigura si suportul de curs necesar.

De ce acest curs?
Deoarece pentru toate unitatile cu profil alimentar se impune un sistem de asigurare al calitatii produselor alimentare, reglementat in Romania prin HG nr. 1198/2002, care prevede obligativitatea introducerii sistemului de analiza a riscurilor si punctelor critice de control, abreviat HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point).
Cerintele de igiena alimentara, cerintele DS 3027E:2002 si Codex Alimnetarium sa fie cunoscute si evaluate, in vederea crearii conditiilor implementarii/mentinerii sistemului HACCP.
Cursul se desfasoara la Baia Mare, astfel nu mai sunt necesare disponibilizari indelungate ale personalului si sunt evitate cheltuieli suplimentare legate de deplasari, cazari, etc

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/nord-consulting-srl/instruire-personal-in-domeniul-sistemului-de-siguranta-al-alimentului-haccp