Norma de munca

Definitie Norma de munca

Cantitate de munca necesara, stabilita unui executant care are calificarea corespunzatoare si lucreaza cu intensitate normala, pentru efectuarea unei operatii, lucrari sau unui serviciu, in anumite conditii tehnice si organizatorice precizate.Norma de munca cuprinde:- timpul de pregatire si incheiere- timpul operativ- timpul de servire a locului de munca- timpul de intreruperi reglemetate.In norma de timp se arata continutul muncii, organizarea locului de munca si cantitatea de munca necesara pentru realizarea sarcinii respective.Normele de munca sunt folosite la determinarea duratelor ciclurilor de productie, la stabilirea capacitatilor de productie si la planificarea necesarului de personal muncitor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Norma de munca? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Norma de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Norma de munca. Definitiile termenilor despre Norma de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Norma de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Norma de munca.