Norma de productie

Definitie Norma de productie

Cantitatea de produse sau de lucrari stabilite a se efectua intr-o anumita unitate de timp de catre un executant, care are calificarea corespunzatoare si lucreaza cu intensitate normala, in conditii tehnice si organizatorice precizate.Norma de productie se exprima in unitati naturale - buc., kg., m. etc. - pe unitati de timp-om (zi-om, ore-om, min.-om, s.-om) si se utilizeaza, de regula, in cazul productiei de masa si de serie mare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Norma de productie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Norma de productie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Norma de productie. Definitiile termenilor despre Norma de productie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Norma de productie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Norma de productie.