Normativ al mijloacelor circulante

Definitie Normativ al mijloacelor circulante

Volumul valoric al mijloacelor circulante stabilit a fi (strict) necesar pentru a se putea asigura activitatea neintrerupta in realizarea unor sarcini de plan, in conditiile tehnice si organizatorice date.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Normativ al mijloacelor circulante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Normativ al mijloacelor circulante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Normativ al mijloacelor circulante. Definitiile termenilor despre Normativ al mijloacelor circulante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Normativ al mijloacelor circulante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Normativ al mijloacelor circulante.