Normativ

Definitie Normativ

1. Prescriptie, instructiune cu caracter (obligatoriu) de norma.2. Marime sintetica, estimata, cu caracter obligatoriu, care se refera la folosirea, exploatarea, consumul de munca vie si materializata, precum si la calitatea rezultatelor ce se obtin pe marimea de referinta.Vezi si Act Normativ.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Normativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Normativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Normativ. Definitiile termenilor despre Normativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Normativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Normativ.