Norme imperative

Definitie Norme imperative

Norme cu caracter obligatoriu. Acestea sunt de doua feluri:a) onerative, care prevad expres obligatia de a avea o anumita conduitab) prohibitive, care interzic categoric si expres o anumita conduita

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Norme imperative? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Norme imperative.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Norme imperative. Definitiile termenilor despre Norme imperative cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Norme imperative, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Norme imperative.